Seepra on nyt nostettu pöydälle

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Lakisääteinen paussi opinnäytetyön teosta, kiitos!! Se, että käyttää yhden vapaapäivistään opinnäytetyön tekemiselle on tietysti varsin järkevää, mutta emmä nyt sit tiiä voiko tästä päivästä käyttää nimeä VAPAApäivä. Työltä tääkin tuntuu; pari viikkoo viä painettava ja sit helpottaa. Tajusin ilokseni kutsua kuitenkin päiväkahviseuraksi Evan, Henkan ja Maukan, ja pieni girltalk inspiroi kovasti jatkamaan (mikähän siinä on, että kun oikeen pitäs keskittyä johonkin tärkeään, posti tuo luukusta alas juuri silloin tollasen kasan häiriötekijöitä oikein kotiinkuljetettuna ?!). Jotenkin eksyin harhapoluille lehtiä selaillessani, ja rupesinkin loppu viimeksi pohtimaan RAITOJA. Pystyraitoja. Vaakaraitoja. Paksuja raitoja. Ohuita raitoja. JA sitä, että eivätkö raidat ikinä ole out? Hennesin kuvasto oli täynnä raitoja, ja löytyihän heti Cosmon sisäkannestakin raitaa. Itse asiassa ihan samaa raitaa kun kuvastostakin. Eli raidat on taas huipulla, ja niinpä sukelsin vaatekaappiini tutkimaan mistä Nooran raidat on tehty.

Kyhäsin nopeasti raidoistani kokoon pienen kuvaelman (klikkaamalla suurenee uuteen ikkunaan). Lempiraidoituksen saan tällä hetkellä ylleni Club L:n villatakista, jonka söpöt ankkurinapit tuovat mieleen jonkin lapsuudessa äidin tekemän merimiesnutun. Toimii missä tahansa asussa. Punavalkoraitainen paitistunika puolestaan on Lindex-alelöytö. Hintaa oli n. 7 euroa. Marimekon Mika Piiraisen suunnittelema paita puolestaan löytyi kirpputorilta tässä taannoin (sitä en nyt kyllä ihan ymmärrä, että mihin tarvitaan oikein designeri, kun tuloksena on pari vaakaraitaa trikoopuserossa..). Ensimmäinen Marimekkovaatteeni maksoi 4 euroa. Gina Tricotin paita on kamala, siis aivan järkyttävän nihkeän hiostavaa ainetta- ja silti käytän sitä. Don’t ask. Hennesin kassit on myös valloittaneet mun raitaisen sydämen. Paidan olalla roikkuva kassi maksoi vain 2,95, ja toimii niin kauppakassina kuin ”käsilaukkunakin”. Pystyraitaa en kaapistani löytänyt vaikka kuinka etsin ja etsin. Höh.

Olipa kerran aikakausi, kun vihasin raitoja, nyt niitä on myös sisustuksessamme. Pieninä annoksina nautittuina raidat toimivat hyvin katseenvangitsijoina. Marimekon tupaantulijaislahjaksi saadut pyyhkeet laitoin vasta nyt esille vaikka muutosta on jo melkein vuosi: odottakaahan vaan, huomenna itken täällä kuinka M rähmäkäpälillään ne jo turmeli ;) Raitaa löytyy myös ruukuista ja pikkutuikuista- söpöä ja kovin geometrista.


Saatuani raidoista jo yliannostuksen, en piruuttanikaan pukenut raitaa täksi päiväksi päälle. Hennesin haaremihousut, Hennesin toppi+t-paita ja Friis & Companyn pelkistetty kaulakoru sopi mukavaksi opinnäytetyökirjoitusasuksi.

Tänään vuorossa on vielä OPERAATIO RIPPIJUHLAMEKKO edessä. Serkullani on rippijuhlat sunnuntaina, ja alastikin noin virallisiin juhliin on ikävä mennä. Ehkäpä pistän täällä äänestyksen pystyyn, kun omaa päätäni en jaksaisi kauheasti asialla vaivata. Mutta ei raitaa, se on jo päätetty.Seuraa blogiani Bloglovinin avulla


Posted in Yleinen by Bella.