Karavaani kulkee taas

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kun M on ei-niin-selvillä-vesillä veneilemässä (poissa shoppailuintoiluni tietoisuudesta), esittelen teille eilisiä tilauksiani Nelly.comista. Ja siis kaikkihan näistä tuli todellakin vain ja ainoastaan tarpeeseen, ja ilman näitä en vain olisi pärjännyt ja kun varsin edullisestikin sain… Pah, heräteostoksia kaikki.

Ensimmäisen kuvan valkoisesta neuletakista tulee taatusti vaate, jota tulen käyttämään liian paljon. Kun Facebookkiin tuli yhteisö ”Leggins are not pants, so please cover your ass”, olen pitänyt huolta siitä, että farkkulegginssipeppukin verhotaan jollain. Siihen hommaan sopii erinomaisesti esimerkiksi tuo (Rut M.FL, Mina Viscose Cardigan, 11,90€). Kakkoskuvan mekko on söpö. Rare Fashion, Sheer Dress, syynä ostoon se tosiasia, että mulla ei oo ei niin minkäännäköistä pikkumustaa kaapissa. Panos Emporion turkooseissa bikineissä syöksyn toivottavasti puolen vuoden sisään Miamin turkooseihin aaltoihin.. ;) Muutaman euron pusukuviolegginssit ostin huutavaan legginssipulaan, ja niiden kaveriksi täytyi toki kotiuttaa Bowi Top (6,90€).

Sitten tämän päivän seikkailuihin…
… kun kotimaisemat alkoivat tympimään, hyppäsin pikkusiskon kyytiin (jossa muuten fiilisteltiin Atomic Kitteniä ja Hilary Duffia?!) ja suuntasin ulkomaille, Teiskoon. Tide is high!


Vanhempieni kesäpaikka sijaitsee Teiskossa, mukavassa pienessä kesäkommuunissa asustelee monen monia karavaanareita, kaikkien kavereita, ja omatkin lapsuuskesät on täällä tullut vietettyä. Ruokaa, ruokaa ja vähän juomaakin. Me eletään Epun kaa herran kukkarossa tää ilta ;) Retkeilyvaatteiksi valitsin Hanna Sarenin oranssinkeltaisen neulepuseron, Onlyn farkkushortsit ja legginsit. Asusteita unohtamatta; kaulassa killuu Friis & Companyn kultainen lilja.


Ei oo omena kauas puusta pudonnut. Mami korjas satoa (Farmvillessä siis), ja minä kirjoittelin kuulumisia teille. Sillä välin iskä kuulutti koko kylälle kuinka interaktiivista naisväkeä hänen vaunussaan asustaa. Kotiin suunnataan jo aamuvarhaisella; täytyyhän mun mennä katsomaan kuinka merisairaaksi mun seilorini oikein tämän illan aikana itsensä hankkii ;) Ihanaa ja kesäisen tunnelmallista iltaa.


Posted in Yleinen by Bella.