äl oo äm aa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nysse alko! LOMA. Oon niin naatti ja poikki, että tulevat kolme viikkoo tulevat varmasti vierähtämään melko rauhallisissa tunnelmissa. Lämpöä ja lepoa, siitä on mun loma tehty. Olin varmaan tänään rasituksien rasitus töissä, kun ei oikein malttanut pysyä housuissaan lähestyvän loman vuoksi. Lomalle kun oltiin kerta jäämässä, vaatetuskin oli hyvin kesäinen. Niistä Hennesin farkkushortseista on tullut vakkarikamaa (lupaan laittaa huomenna jotain muuta jalkaan), ja yläosaa verhosi se Onlyn kukkatoppi ja Soyan liehulöysätoppi. Parit helmet kaulaan, and done! Söpöilin koko päivän koulukaveri-työkaveri-ja ennen kaikkea kaveri- Annan henkkamaukan kolibrimekkoa. Annalle päivän asu maininta ja papukaija(kolibri)merkki! ;)



Meillä onkin keittiössä uusi kissapeto. Töissä on joka perjantai perinteikäs pulloarvonta, ja olen kyseisen mittelön voittanut viimeksi 24.7.2009 (ei sillä että pitäisin lukua :D ). Tänään sitten, kun arpaonnettarena toimi koulukaveri-työkaveri- ja ennen kaikkea kaveri-Anna, onni napsahti kohdalle, ja saimme uuden lemmikin. Tiikeri sisälsi punaviiniä. Punaviiniä, öööö, nam? En tykkää viineistä, mutta näin loman kunniaks pistin pannulle pihvit tirisemään ja valmistin meille oikein superherkkuillallisen, viinin kera. Joo ei. Ei ollu mun juttu. M arvosti kuitenkin, ja pötköttää nyt sohvalla silmät ristissä. Siis se vaan väsähti, eikä tyhjentänyt kissapetoa kurkusta alas ;)


Lähettiin Annan kanssa tänään juhlistamaan mun lomalle jääntiä Mäkkäriin ruokkiksella, ja sitten sopivasti sen jälkeen päätettiin sulatella sapuskat kirpputorikierroksella. Löysin kerrankin jotain kivaa KOTIIN. Makuuhuone on sisustukseltaan tällä hetkellä mun lempihuone, ja nyt kun kivat pikku lehtikoukut vielä pitävät seuraavan päivän vaatteet yön ajan kuosissa, makkarimme on täydellinen! Täydellisyys maksoi 1 €/koukku. Kuvassa koukuista roikkuu muuten lempitoppini; Ed Hardyn karppipaita. Tuota paitaa kohtaan ei voi olla tuntematta kuin silkkaa rakkautta :)Koukkujen lisäksi kirppikseltä löytyi eurolla nätti valkoinen pitsikoristein varustettu Globalin paita. Esittelen sen sitten myöhemmin.


M suunnistaa huomenna Virroille valmistautumaan henkisesti sunnuntain puolimaratooniinsa. Kävin töiden jälkeen juoksemassa muutaman kilsan lenkin taas, ja juoksemisesta tulee kerta kerran jälkeen mahtavampaa! Me Epun kanssa jäädään jännäämään M:n juoksua kotiin ja eiköhän mekin jotain aktiviteettia viikonlopuksi keksitä. Hei kaverit mää oon nyt niiiiiiin lomalla!


Posted in Yleinen by Bella.