At Home

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Sisustaminen on mulle yhtä suuri harrastus ja intohimo kuin vaatteetkin. Kotona pitää viihtyä, siellä pitää olla siistiä ja ennen kaikkea sen tulee tuntua kodilta. Päivän asun sijasta esittelenkin teille hieman Päivän Kotia. Kuvat kohdista, joista pidän eniten. Toivottavasti tekin.

1. The place where the wooden dog sits

Koira on kiinnitetty olohuoneen ikkunalaudalle sinitarralla sen oman turvallisuuden vuoksi. Kerran puinen otus kolahti M:n siskonpojan päähän ja kerran jos toisenkin on Eppu napannut lajitoverin lelukoppaansa. Dalmatialainen on 20 sentin kirpparilöytö, jota ei vain voinut ohittaa. Moviestars- keksirasia on ”häälahja” ystävältäni Ainolta; juhlimme Victorian & Danielin häitä keksejä napostellen. Aikuiset ystäväni-kirja on sekin kirpputorilta, ja tuo mieleen ala-aste-ajan ystäväkirjojen täyttämiset välitunneilla. Hei mitä sä harrastat? Mikä sun lempileffa on?

2. The Secret Garden

Haluaisin joskus oman pihan ja puutarhan, sellaisen jossa voisi kastella kukkia hellehattu päässä ja saksia piharuusuja sisälle maljakkoon. Toistaiseksi olen ollut kuitenkin hyvin tyytyväinen parvekkeeseeni. Baaripöydän tapaisella pöydällä (joka on aiemmassa yksiössäni toimittanut ruokapöydän virkaa!) kasvaa kukkien lisäksi Kodin Ykkösestä löytynyt tuhkakuppi ja blingblingiä tuikkukupin muodossa. Seinällä kimmeltävät samaisesta liikkeestä ostetut teipein kiinnitetyt kirjaimet. H.O.M.E.

3. Hungry Dog and Kitty Cat

Keittiön nurkassa kököttää Epun lempiesine. M oli aikoinaan minulle vihainen, kun ostin viisi kiloa painavalle taskukoiralle ruoka-astian, jonka sisällöllä syöttäisi koko lähitienoon koirat, mutta onhan se nyt vaan myönnettävä, että boxi toimii kivana katseenvangitsijana. Pikkukisu on pieni kunnianosoitus edesmenneen mummuni edesmenneelle kissalle, joka maukui kunnioitettavan 18 vuoden ajan. Minä sain parivuotiaana kunnian nimetä kissan Hessuksi.

4. Memories on the Wall

Vanhat valokuvat ovat kuin tauluja. Varsinkin mustavalkoiset ja seepiansävyiset kuvat luovat lämmintä tunnelmaa ja kiinnostavat erityisesti vieraita, jotka pysähtyvät kuvia tuijottelemaan. Eteiskäytävän seinälle olen ripustanut pikku-Noora neljäveen ja samanikäisen pikku-iskäni äitinsä kanssa. Ollaan kuulemma kuin kaksi marjaa?! Punaiset tumput on lahja Kanadasta, talviolympialaisten maasta, josta sukulaisemme lähettivät meillekin tunnelmia tumppujen muodossa. Keräilytumput, joita ei käytetä edes kovimmilla pakkasilla.

5. Naptime

Muutan sisustusta noin puolen vuoden välein, ja aina uuden sisustuksen myötä, muuttuvat myös pikkutyynyt sohvallani. Tämänhetkiseen comboon olen varsin tyytyväinen. Beiget tyynyt ovat sisarussarjan uusimmat (Kodin Ykkönen), paljettityyny on puolestaan kulkenut mukanani ja lapsuudenkodista asti, harmaan tyynynpäällisen olen ostanut kirpputorilta 50 sentillä ja palmikkoneulos tyynynpäällinen on tilattu H&M Homesta. Eikö tekisikin mieli heittäytyä tuohon päikyille?

Tälläinen postaus tiistaiaamuun. Lomalainen liukenee nyt muorin ja vaarin herkkupatojen ääreen. Namskis! ;)


Posted in Yleinen by Bella.