Ei naurata

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Arvatkaas kuinka mukavaa on, kun ensin ihastelee ukkosmyrskyä parvekkeellaan, ja vartin päästä siitä kuulee kuinka koko kellarikomerosi lainehtii vettä.. Ei naurata. Kellarikomerossa oli pari kassillista vaatteita, talvitakit, kenkiä (lattialla tietysti), kirjoja ja varapatja ja ja.. Ja kotivakuutushan ei kaiketikaan korvaa luonnonvoimien aiheuttamia tuhoja. Prkl. Ja tätä ei kuulemma oo tapahtunu enää sen jälkeen, kun koko talo peruskorjattiin, niin totta kai se sitten tulvii, kun me asutaan täällä ensimmäistä ukkoskuuroamme..

Päivä alkoi kuitenkin kovin aurinkoisesti ja mukavasti. Keskitän energiani nyt positiivisiin ajatuksiin ja angstailen sitten M:lle enkä teille ;)

Kävin kirpparilla! M sai mut houkuteltua vaihtamaan leffailtapäivän kirppisiltapäivään, ja sehän sopi. Löydöt ennusti selvästi alkuillan tummanpuhuvaa ukkosmyrskyä, kun olivat väriltään niin kovin sinisiä.

Mangon sininen pitkä cardigan maksoi viisi euroa, mutta neuletakki oli niin hyvässä kunnossa (luulisin, että ihan uusi), joten en ruvennut pihtailemaan hinnan suhteen.

Kolmen euron tunika sai mut jo kirpparilla hämilleni, enkä oikein vieläkään tiedä tykkäänkö siitä vai en. Väri on aika hyökkäävä, kuosista puhumattakaan, syy miksi ostin sen lopulta oli ihanan mallinen kaula-aukko :D Katsotaan nyt näkyykö tuota ikinä päällä vai joutuuko kaapin perukoille.


Kiitoksena vein M:n syömään Pancho Villaan (namnam kanaburrito namnam). Lauantaiasuna tänään päällä Club L:n paljettipusero ja Onlyn farkkushortsit. Kurkkasin Nelly.comin alea, ja parilla muulla kuosilla tuota paljettipaitaa vielä löytyisi kympin hintaan… Hhmmmm.


Ja ei, M ei sulje mua iltaisin portin taakse, kun alan käymään hermoille, vaan tuo hankinta tehtiin tänään vain ja ainoastaan meidän pikkuriiviön takia. Mun täytyy varmaan harjotella viä tota koiranpentuilmettä.. ;)

Psssst. Lopuksi vielä vinkki teille kaikille kotikokeille. Poikkesimme Lidliin ostamaan hieman juotavaa läkähdyttävää automatkaa helpottaaksemme, ja kotiin mukaan tarttui myös tuollainen maustehyllykkö, ja samaan kauppaan kuului siis 12 purkkia erilaisia perusmausteita. Hiemanko kätevä! Ja koko setti maksoi vain 10,90 €.


Ainii ja pssst. Muistakaa se arvonta,lukijoita on tällä hetkellä jo 13 (!!), ei puutu enää montaa niin saadaan arvonta käyntiin! :)Lauantai-illan huumaa kaikille, mää lähden nyt itkemään tonne kellariin ja kattomaan, että mitä kaikkee siä meni pilalle.. :(


Posted in Yleinen by Bella.