The Simpson

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Jessica ”onko tämä tonnikalaa vai kanaa” Simpson on kuin Barbie. Vaaleat täydelliset kutrit ja korkkarit, vaatetuksena huippusuunnittelijoiden lahjoituksia ja jokaiselle pikkupuudelille oma LV kantolaukku. Mutta osaa Jessicakin onneksi välillä pukeutua kuin me: ihan kuin tavalliset tytöt tavalliselle kaupunkikierrokselle.

Raidoista pidinkin jo aikamoisen paatoksen blogin alkutaipaleen aikana. Jessicakin luottaa tähän raikkaaseen kuosiin, ja kaappia myllätessäni päädyin valitsemaan Jessica-lookkiin Finnwearin raitapuseron (5€, kirpputori). Farkkuja löytyy meidän jokaisen kaapista varmasti ainakin parit. Jotta kokonaisuus olisi vastannut lähimmäksi Jessican vaatetusta, valitsin raitapaidan seuraksi Onlyn lantiomalliset ja suorapunttiset perusfarkut (24,90€, Only).

Friis & Companyn ihania laukkuja olenkin jo pariin otteeseen hehkuttanut. Valkoinen weekend bag vie kuitenkin voiton kaikista muista. Laukku on suuri, mutta äärimmäisen epäkäytännöllinen, eikä siksi olekaan päässyt vielä lainkaan käyttöön. Valkoinen kangas imee taatusti likaa kuin sieni.. (69,90€, Friis&CO) Sama kuin söisi spagettia valkoisella sohvalla, nim. Sottapytty. Jessican laukun kanssa yhteistä tällä valkoisella likamagneetilla ovat kuitenkin koristeellisuus ja moneen käyttöön sopiva
ulkoasu.

Kuvassa ei Jessican kenkiä näy, mutta valitsin omavaltaisesti jalkoja koristamaan Timeless-merkin kuusi senttiä korkeat high heelsit. Mustat korkkarit kruunaavat toki asun kuin asun, mutta nilkan ympäri kiertävä ketju tekee korkkareista omaleimaiset ja tuo asuun hitusen rock’n rollia (29,90, Timeless). ;)

Oletteko muuten huomanneet MTV:llä esitettävän uuden sarjan, jossa Jessica kiertää hovikampaajansa (oletteko tienneet, että Jessica Simpsonin hiustenpidennyssarjaan kuuluu myös otsatukkia! WOOOT?! Miten ne kiinnitetään? :D) ja hieman ärsyttävän kikkarapääkaverinsa kanssa maailmaa etsien erilaisia kauneusihanteita ja -ihmeellisyyksiä. Ei ollenkaan huono sarja, voittaa ainakin Newlywedsin ;) Sunnuntaisin MTV:llä siis.Juoksu maistui äsken taas niiiin hyvältä. Juoksin matkaenkkanikin! Huomenna taas päivän asuja ja muuta hömppää, nyt subille 8mile:n pariin. Jou jou.


Posted in Yleinen by Bella.