Entten tentten…

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Ah, ihana opinnäytetyö. Tuon lempilapsen kanssa on nyt tullut vietettyä koko aamupäivä. Välillä oli pakko päästä vähän bloggaamaan ;) Siinä sivussa pyöräytin myös persikkavadelmapiirakan, pyyhin pölyjä, selvitin, mistä löytäisin virusturvapäivityksen, söin eilisen Hesesalaatin jämät ja kirjoitin yhden kirjaesseen, luin Veikkaajaa (!!) ja ja.. Joo, en oikein osaa keskittyä vain yhteen asiaan kerralla.

Ja sitten alkoi kriisi. Päätin, että puen tänään päälleni jotain sellaista, jota en ole pitkään aikaan käyttänyt. Tänään sattu olemaan bad hair/face/clothespäivä, ja vasta kolmannen puseron jälkeen pääsin sopuun itseni kanssa. Tulipahan esiteltyä teille hieman vaatekaappiani. Arvaatteko minkä valitsin? ;)

Päivän asu(t):

Valkoinen pitkähihainen pusero (hihoissa napit ja reiät), Spirit Store

Simpukkakaulakoru, H&M (euron löytö aleista!!)

Punainen t-paita, H&M

Musta röyhelötoppi, Gina Tricot

Perhosvyö, Pieces
Juurikasvu, häiritsevän hirveä! ;)


Kirppistavaroiden hinnoittelu olikin tuskaisempaa kuin muistin, operaatio on kuitenkin nyt käynnissä. Vien tavarani itsepalvelukirppikselle viikoksi maanantaina, toivottavasti vaatekaappiin tulee paljon lisää tilaa tuon jälkeen. Kurjinta on raahata takaisin kotiin myymättä jääneitä tavaroita, siksi hullun halvat hinnat lappuihin ja ale käyntiin! Kohta lenkille, ja sitten näppäilemään mamin iMacia. :))


Posted in Yleinen by Bella.