Meniks se kesä hei jo?

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mun oli äsken kylmä ulkona. Siis oikeesti tosi kylmä. Sade pirskotti vaakatasossa naamalle, ja Eppukin kipitti heti peiton alle lämpimään, kun päästiin kotiin. Hui. Nytkö se kesä sitten jo meni. Ei kai. Mullahan on kesälomaakin viä puoltoista viikkoo jäljellä.

Koska te ootte virallisesti tunteneet mut vasta heinäkuun puolesta välistä asti, haluatte varmaankin tietää millanen kesä mulla oli ollut siihen mennessä (tai vaikka ette haluaisikaan, tässä sitä nyt tulee oikein kuvien kera ;)).

Kesä alkoi oikeastaan Likkojen lenkistä. Ja ihan urheilumielellä oltiin, eikä siis todellakaan juostu Hunksien perässä.. Hieman vain zumbailtiin niiden kanssa, mut ihan vähän vaan.. Täytyy kyllä sanoo, että tuo oli eka ja vika kerta, kun Hunkseja kattelin. Voivoi, pojat, ei toi sikspäk loppujen lopuks viä kun AA-kerhoon, jos ette edes osaa tanssia. Juha Tapio vei pisteet kotiin, ja niin se lenkki, olihan se hikinen.

Pikku-Eppu vietti ekaa kesäänsä, ja kovin väsyneeksi veti helteet myös pikkukaverin mielen. Epusta voisin tehdä vähän mittavampaa postausta, kun kaveri täyttää kohta jo vuoden! :)

Eikö olekin aika häpeällistä, että on paljasjalkainen tamperelainen ja on viimeksi käynyt Särkänniemessä kuudennen luokan luokkaretkellä? Tämä vääryys kuitattiin tänä kesänä, kun kiersin kaiken maailman tukkijoet ja tornadot läpi. Yök. Vanhuus ei tule yksin, ei se maha kestäny enää samaan malliin kuin tenavana. Mut delfiinejä kävin moikkaamassa kans! Jos tää liiketalouden tradenomin hommat ota tulta alleen, rupeen delfiininkouluttajaks. Eka pitää vaan opetella uimaan.

Kovin vähän ehdittiin M:n tai kenenkään muunkaan kanssa mihinkään reissun päälle, tiedossa on kuitenkin lomamatkaa talven aikana ja se taatusti auttaa jaksamaan sitten pimeän talven yli. Ja eipä sitä aurinkoo ole kuitenkaan täälläkään tarvinnut etsiä omaa parveketta kauempaa. Tuossa bikinikuvassa näkyvät muuten ne Nellyltä tilatut Panos Emporiot, jotka laitetaan kaappiin odottamaan ensi kesän biitsikelejä. Tai ehkä vilautan niille talvella jo etelän lämpöä.. ;)

.

Blogin aloittamista en kadu tippaakaan. En ole vielä ikinä keksinyt harrastusta, joka ois niin mun juttu kun tää on. Mutta ei kai se kesä nyt oikeesti viä lopu?


Posted in Yleinen by Bella.