Veska ja sen kaveri

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Ihan vain muutama postaus takaperin marmatin siitä kuinka ihmiset kuvittelevat nykyään, että kirpputoreilla saa kylmästi kiskoa asiakkaiden rahat, niilläkin tuotteilla, joita saisi melkeinpä halvemmalla kaupasta. Tänään oikein ahdistuin Radiokirppiksellä, kun hinnat olivat niin pilvissä! Kun olin jo heittämässä pyyhettä kehään, vastaani astelivat nämä ystävykset, H&M ja Axcent. Nyt ne asuvat mun laukkukaapissa.

H&M:n raitalaukku on kuin seiloritytöltä pöllitty. Laukku on täysin uuden veroinen. Kopisevat puuosat ovat hieman kuluneet (mutta eivätkö olekin kauniin väriset!), mutta asustaahan mulla täällä toi iloinen pikku puuseppä, joka varmaan mielellään ne hioo ja laittaa kuntoon. Puuöljyä pintaan ja menoks ;). Hintaa mun uudella lempi pikkulaukulla oli 1 euro. Siis 100 senttiä. Eli juuri sen verran, kun mielelläni kirppariostoksesta maksan.


Musta laukku onkin sitten puolestaan nahkaa. Laukun metallipidin on hieman käytössä mustunut ( tai oikeastaan kuparistunut), mutta muuten laukku on hyvässä kunnossa, ja odottaa nyt kaapissa seuraavia hippoja joihin suuntaan. Laukku on Axcentin (luulin, että Axcent tekee vain kelloja, mutta ehkäpä tuo on tullut jonkin kellon kylkiäisenä?!). Kooltaan juuri sopiva ja menee käsipuolessa arkipäivinä ja pippaloidessakin. Ja mitä maksaa? No, yhden euron tämäkin.

Voi Valioliiga. Tosi kiva, että meillä on toi Canal+- maksukortti, että nähään kaikki Valioliiga- kamppailut. Not. En tykkää jalkapallosta, en. Siksipä suuntaankin pian Annalle syömään sen leipomat muffinssit. Nomnomnom.


Posted in Yleinen by Bella.