Ne on ne munat jotka pilaantuu, ei kanat.

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Hyvää syntymän muistopäivää Roosa!

Koko päivä on ollu yhtä liitoa ja kohta jatkan taas matkaa, kun kiirehdin viemään kirpparikamppeita myyntiin. Huh. Aamupäivästä lähdettiin metsästämään ruokaa keskustasta, ja päädyttiin lopulta Tullintorin nurkalla sijaitsevaan edun Herkkukeitaaseen, lohta ja muusia. Kotiruokaa ei voita mikään!

Siitä matka jatkui Koskikeskukseen aktivoimaan kanavapakettiimme BB 24/7 (can’t wait, can’t wait, can’t wait) ja käytin kokonaisen tunnin aivan turhaan kaupoilla pyörimiseen. En ostanut mitään.

IKEAssakin poikettiin, etsimässä Eppu-suojattua ruokailuryhmää, mutta pistäppäs ton pojun eteen joku lastulevy/puu/ruotsalaistenkeksimä designhärpäke, ja menee kaks tuntia kun se on pilpottu saunapuiks.

Ja kirpparilta jatketaankin sitten suoraa juhlistamaan Roosaa, pikku-flickan täyttää jo 19. Roosa saa lahjaksi multa Panos Emporion- laukun kaikilla herkuilla. Sisältö jääköön siskosten väliseksi (ja hiemanko ois tässä tyhmää kertoa mitä siellä on, ennenkun sankaritar on itse kurkannut kassiin ;)). Paras osa pakettia on kyllä ehdottomasti kortti. Noin söpöjä mekin sitten Roosan kanssa muutaman kymmenen vuoden päästä ollaan ;)

Eräs anonyymi kommentoija ehdotti eilen minulle erästä postausideaa, jonka toteutan vielä tänä iltana.. Suosittelisin kaikkia Nomination-fanaattikkoja pysymään langoilla.. ;)


Posted in Yleinen by Bella.