Fakiirin perjantai

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Parasta BB:ssä on se, että jos joskus sattuu tällänen yksinäinen perjantai-ilta eteen kuten tänään, voi ikään kuin fiilistellä perjantaita noitten kanssa, Paul! Maria! Kaveriiiiit!, partipartipartiiii! Nyt ne lilluu paljussa ja mä nautiskelen lähikiskan kanafile-riisillä-annosta. Ja tää on jopa ihan lepposta ;) Odottelen M:ää (=tuliaisia) kotiin Tallinnan reissulta ja Epun kanssa ei viittitty mitään ihmeellisempää ohjelmaa kehitellä, kyllä tää nyt ihan menettelee.

Ennen kun starttasin tän villin biletyksen bb:läisten kanssa, perehdyin Trendin syyskuun muotinumeroon. Lehti oli täynnä takkeja ja turkiksia, ja löysinpäs erään tutunkin jutunkin lehden sivuilta.. Minun piti jo eilen esitellä teille viimeisin meikkipussin ostokseni.

Heräteostos isolla H:lla. Mutta oikein hyvä sellainen. Lumenen Natural Coden Face Wash voitti luottamukseni puolelleen jo tuossa taannoin, mutta uusi rakkaus on nyt löytynyt. Chubby rajauskynällä oli Trendin mukaan tehty myös Trendin kansikuvassa poseeraavan mallin rajaukset, ja niinkuin kukin itsekin näkee: jälki on tummaa ja efekti varsin voimakas! Kynä oli tarjouksessa Citymarketissa 7,50 euron hintaan, ja muistaakseni värejäkin oli tarjolla kolme. Itse valitsin mustan. Testailin omaksi ilokseni kynän monia ulottuvuuksia, ja kuten näkyy, varsin säväyttävän bilemeikin kynällä saa ainakin aikaiseksi.

Päivän asu oli tänään lähes yhtä tylsä kuin mielialakin. Gina Tricotin mustan liivineuleen kiinnitin tuollaiseksi ponchoksi rusettirintakorulla ja alle laitoin H&M perustrikoopuseron. Asusteet pidin simppeleinä. Ranteeseen valitsin koristeeksi Nelly.comilta tilatun (en kuollaksenikaan muista mitä merkkiä koru on!) hopeakorun.
Tein tänään tuttavuutta myös isältäni saadun piikkimaton kanssa. Kärsin näyttöpäätetyön takia melko herkästi jumittuvista hartioista ja niskoista, ja näiden takia päänsäryistä, ja tuon pitäisi kuulemma auttaa asiaan ? Ensikiljahdusten jälkeen vihdosta viimein pääsin maton päälle makaamaan (onko jonkun mielestä oikeasti nautinnollista, että miljoona piikkiä pureutuu selkänahkaan?!) ja siinä sitten vartin hengailin. Jännä kuumotus ja pistely vaihtui lopulta ihan mukavaan olotilaan. Ei kai tuo nyt ihan hölynpölyäkään voi olla? :)Hei muistakaa kullervot osallistua siihen arvontaan! Hyvät mahikset on palkinto kotiin saada, ja olen ollut todellakin mielissäni jokaisesta kysymyksestä, jota olette minulle lähettäneet. Sunnuntain myöhäisiltaan on aikaa osallistua, ja kysymyksethän tulee lähettää osoitteeseen: curiouserandcuriouser@hotmail.fi Arvonta suoritetaan heti maanantaina! :)Psst. Käykääs kurkkaamassa vielä aiemmin tänään tehty postaus bikinisuunnittelukilpailun voittolahjakortilla hankituista kengistä! :)


Posted in Yleinen by Bella.