Rakkautta ja rihkamaa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tänään kävin hakemassa kirpparilta jämäkamppeet pois, ja tyytyväisenä poistuin paikalta noin 100 euron kirpparituoton kanssa. Pääasia on kylläkin se, että romua ja vaatteita meni hyvin kaupaksi, eikä poisvietävää ollut kuin pari pientä pussukkaa, jotka säilötään nyt vinttiin odottamaan seuraavaa kirppispöytää :)

Tuosta huimasta voitosta hullaantuneena poikkesin vielä kotimatkalla Makuuniin, ja yritin jälleen kerran etsiä leffoja, joista tuo mieskin tykkäis. Miksei miehet voi tytön mieliks kattoo sen alkuhuuman jälkeenkin viä romanttisia komedioita? :) Exän jäljillä ei täyttäny odotuksia ollenkaan. Jennifer Aniston on mun all time favourite näyttelijätär, ja oikein hyvän roolituksen Racheli teki tälläkin kertaa, eikä vika VOINUT TODELLAKAAN OLLA myöskään Gerardissa. Ehkä käsis oli vaa tylsä? Noh, Invictus on vielä kattomatta, ja luotto on nyt kova. Kassatäti yllätti mut iloisesti ilmoittaessaan, että mulla on varastossa joku kaks yhen hinnalla tarjous, joten mitään rahallista tappioo ei koettu jos toi Invictus on bueno ;)

Tätini kiikutti minulle vielä Oriflamen kuvaston, ja rakastuin täysin tuollaisiin uutuustuoksuihin, joissa purkki on tyttöhahmon muotoinen ja kyseisen tytön voi itse värittää ja vaatettaa mukana tulevilla tarroilla. ”Miksi nukkeleikit pitäisi unohtaa aikuisena!”. Niinpä. Hintaa tuoksuilla on nyt tarjouksessa 13,90€ ja ne tuoksut, ihan ok. Tällä kertaa taitaa purkki olla pääasia.

Raahasin tuon Tallinnan matkaajan (voin esitellä tuliaiset vaikka huomenna!) vielä iltapäivän ratoksi Ideaparkkiin, ja muutaman kivan pikku löydön tein vielä sieltäkin. Ideaparkin GT:stä löytää lähes poikkeuksetta jotakin ja tällä kertaa alehyllyiltä lähti kassan kautta kotiin tälläisiä aarteita:



-Kultamusta panta, 1,90€, Gina Tricot
-Hiuspanta timanttikoristeella, 1,90€, Gina Tricot
-Kultamusta käsikoru, 1€, H&M
-Punamustat rannerenkaat koristein, 1,90€, Gina Tricot
-Tuplapakkaus mustia sormikkaita, 3,90€, Gina Tricot
-Korsetti, 2,90€, Gina Tricot

Seuraavaksi sukellan rugbyn ihmeelliseen maailmaan leffan muodossa, ja voih kun tuo yksi big brother-pari on jo ihan in lööööv. Kyllä noi paljubileet tekee ihmeitä, kun yhtäkkiä kaikki vain pariutuu ;) Ihastuttavan romanttista lauantai-iltaa kaikille!


Posted in Yleinen by Bella.