Ihana Expedit

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Sunnuntaikirppuilut eivät tänään juurikaan olleet mitenkään löytörikkaita, mutta retki Tampereen IKEAan sytytti tässä sisustajassa taas sisustamisen riemun. Rakastan kaikkia käteviä ja näppäriä sisustusratkaisuja, ja sellaista kaipasin jo epätoivoisesti makuuhuoneeseemme. M puolestaan rakastaa kirjoja, joiden minä en tykkää lojuvan olohuoneessa. Expedit, hylly, joka ratkaisi parisuhteemme kiristävimmin ongelman ;)Expedit hyllyähän löytyy IKEAsta kolmessa eri värissä, mustana, valkoisena ja puisena. Alkuperäinen 49 euron hinta on nyt ilmeisestikin pudotettu pysyvästi 29 euroon! Hyllynhän voi mukavasti täyttää ihanilla IKEAsta löytyvillä koreilla ja laatikoilla, jotka sopivat millintarkasti myös Expedittiin. Mahtava tilaratkaisu, tai jopa tilanjakaja, esimerkiksi opiskelijayksiöön.


– Expedit-hylly, musta, IKEA, 29,00€
– Säilytyskori, IKEA, n. 10,00€


– Pieni lankakauppa-pokkari, Gummerus 2010, Kangasalan Kirpputori, 3,50€
– Käsinpunottu säilytyspurkki, tuliainen Panamasta


-Käännettävät valokuvakehykset, IKEA, 1€/kpl
-Tekokukka, IKEA, 2,95€
-Jalkalamppu, IKEA, 6,95€
-Lintuverho, Kodin ykkönen
-Maatuska, M toi tuliaisiksi koiramaatuskan Tallinnasta, eikös näytäkin koira ihan Epulta!? :)


-Maljakko, IKEA, 2,95€
-Koristekivet, IKEA

Ja kyllä kotona olo maistuu taas niin makealta.. ;) Johtuu ehkäpä tosi sisustamisen sijaan mustikkarahkasta, jota äsken väkersin jääkaappiin jääneistä mustikoista :P

Sunnuntain kunniaksi, ja erityisesti mahtavan TV-illan kunniaksi, M osti Epulle järjettömän suuren puruluun. En sitten tiedä kumpi pojistani oli luusta enemmän innoissan :) Noh, onpahan järsittävää Epulle siksi aikaa, kun mami kyylää nenä tv-ruudussa kiinni Dancen avausjakson ja BB-talk shown!


Nyt alkavat myös olla viime hetket käsillä osallistua Curiouser & Curiouser- blogin tuotepalkintoarvontaan. Arvonta suoritetaan heti huomenna, ja voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinnot postitan heti tiistaina, joten palkintojen pitäisi löytää onnekkaat omistajansa jo ensi viikon aikana!

Puss och kram! :)


Posted in Yleinen by Bella.