Yksi ja puoli

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Onnea N & M! Meille tupsahti tänään täyteen puolitoista vuotta virallista yhdessä olon huumaa. Aika kiitää, kun on mukavaa. ;) Kaksi vuotta olimme koulussa todella hyviä kavereita, ja sitten toi ukkeli meni ja ihastu muhun. No annoin sen kärvistellä eka kaksi vuotta, ennen kuin annoin periksi ;) Ja kyllä muuten kannatti. Siis antaa periksi. ;)

M hemmottelee mut vielä kyllä piloille ennen kun kaks vuotta tulee täyteen. Tämäkin pieni virstanpylväs oli kuulemma juhlimisen arvoinen merkkipäivä ja sen kunniaksi M kiikutti mut ruokkiksella läheiseen korukauppaan ja käski valitsemaan minkä tahansa Nominationin, minkä haluaisin. Oi. Hieman hirvee tehtävä. Myyjätätikin tais jos tuskastua, kun mä vaan pähkäilin ja pähkäilin, mutta lopulta päädyin Fantasia-sarjan palaan, jossa halailevat prinssi ja prinsessa. Vähäks niinku me ;) Ällösöpöö, mutta mitä sitten.


Töistä tullessani pannulla tirisivät ITSE MUOTOILLUT jauhelihapihvit. What more can a woman ask. Koruja ja pihvejä. Napakymppi.
Illastakin on tulossa taatusti napakymppi. Suuntaamme kohta M:n, mamini ja isäni kanssa Tampereen Komediateatterille treenaamaan vatsalihaksiamme. Huhtikuussa hankitut liput on poltellut hyllyllä jo liian kauan, mutta tänään päästään nauttimaan Annen ja Ellun seurasta. Harmi vain, että samalla hetkellä BB-taloon astelee uusia vanhoja asukkaita, joitten touhuja vois seurata 24/7:sta. Mutta täytyyhän jonkun mennä varmistamaan, että tajuuks se Vesa tällä kertaa mitään…Psst. Johanna ja Milla, teidän voittopalkinnot on tänään postitettu. Toivottavasti ne saapuvat perille vielä tämän viikon puolella! :) Muillekin tiedoksi, että allekirjoittaneen epähuomiosta johtuen Millan palkinto muuttui hieman; Sinkkunaisen käsikirja pokkarin tilalle Milla sai H&M:n pikkulaukun. :) Ensi kerralla muistan ohjeistaa teitä paremmin siitä, että voittaja ei voi itse valita palkintoaan. Noh, tekemällä oppii ;) Joo joo Anne ja Ellu, tullaan tullaaaaan!


Posted in Yleinen by Bella.