Lotionia ja lunssapöpöjä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen


Tässä vielä muutama kuva eiliseen Vaatekaapin farmarit- postaukseen liittyen. Uusi mekko pääsi tänään koekäyttöön töihin, ja ah ja voi, enää ei yhtään kirpaise tuon suolainen hintakaan. Olo on kovin tyttömäinen ja kodikas. Totaalista farkkurakkautta. Asusteiksi valitsin ainoastaan Kappahlin sinisen rusettirannekorun ja alle laitoin Vero Modan mustan basic-trikoopaidan (7,95€/Ideapark). Hillitty mutta hauska kokonaisuus.


Koululaisten ja opiskelijoiden, unohtamatta meitä toimistotyöläisiä ja papereidenpyörittäjiä, suuri syksy/talviongelma on käsien kuivuminen. Käsihygieniahan on flunssa-aikaan äärimmäisen halpa ja helppo keino suojautua pöpöjä vastaan. Itse olen päättänyt, että en yksinkertaisesti ehdi sairastua flunssaan syksyn aikana. Laukkuni vakiovarusteisiin on jo kuukauden ajan kuulunut Oriflamen pikkupulloon ängetty desinfiointiaine, joka pelastaa tilanteen kuin tilanteen. Aine ei haise sairaalalta, niinkuin monet muut desinfiointiaineet, vaan tuoksu on raikas ja kesäinen, mutta aine todellakin tehoaa. Entinen hoitsuopiskelija suosittelee tätä kaikille lukijoilleen, joiden ei toivo muuttuvan nuhaneniksi ;)


Rakas M kävi Tallinnassa viikko sitten, ja kosmetiikkahyllyllekkin oli laivamatkan aikana ehtinyt. Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream takaa kuiville käsillesi kahdeksan tunnin suojan. Rasva imeytyy salamannopeasti. Tuoksu vaikutti aluksi aivan liian voimakkaalta minun makuuni, mutta käsiin se ei kuitenkaan jäänyt liian pistävänä. Geelimäisen koostumuksen omaava rasva kosteuttaa käsiä siis kokonaisen työpäivän ajan. Toimistotytön unelmarasva! :) Käsihygieniankin ylläpito on huomattavasti helpompaa, kun käsissä ei ole kovettumia tai kuivettumia. Täten bakteerit eivät pääse tunkeutumaan viottuneisiin kohtiin. Huomioikaa myös, että pitkien kynsien alle pesiytyy miljoonittain bakteereita ilman kunnollista käsien hoitoa. Olkaa tarkkana, ettei kynsien kautta kulkeudu suuhunne epätervetulleita vierailijoita. ;)



Posted in Yleinen by Bella.