Ripsiväri from Heaven

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Yhtä vaikeaa kuin sopivien ja istuvien farkkujen löytäminen on yrittää löytää täydellinen ripsiväri. Tiätteks mitä? Mä oon todellakin tyytyväinen itteeni.

Uskaltauduin tilaamaan ihan random-ripsarin Nelly.comista, kun lahjakorttia oli jäljellä vielä muutama kymppi, ja kyllä muuten kannatti!

Joku teistä muuten jo kyselikin hyviä vinkkejä siitä, mitä Nellyltä kannattaisi tilata, ja tätä tuotetta voin suositella kysymyksen esittäjälle ja teille muillekin satakymmenprosenttisesti. NyxCosmetics mainostaa nykyään myös tv:ssä, hieman mielestäni harhaanjohtavasti, sillä kyseisen tuotemerkin tuotteitahan saa tilattua Nellyltäkin. Valikoima on suhteellisen laaja, meikkivoiteista huulikiiltoihin ja hinnat vaihtelevat noin kymmenestä eurosta muutamaan kymmeneen euroon, tuotteesta riippuen toki.


NyxCosmetics Doll Eye Volume Mascara maksaa Nellyltä tilattuna 10,90€ (+toimituskulut) ja on joka euron arvoinen! Itse haluan korostaa silmiäni melko vahvallakin ripsivärillä, ja kyseinen ripsari täyttää hyvin tehtävänsä. Kerros riittää, eivätkä edes kyyneleet saa tätä ripsaria vapisemaan (tuotteesta on tosin olemassa oikein virallinenkin veden kestävä versio). Voluumia kuvaa hyvin myös se kuinka Roosa tuossa taannoin tuli yhtäkkiä nyppimään mun ripsiä (?!?), kun luuli, että oon hurahtanut irtoripsiin ;) Toimii siis!

(Kuva: NyxCosmetics Doll Eye Volume Mascara, Lumene Natural Code Chubby Eyeliner, panta Friis & Co)

Kyseiseltä tuotemerkiltä löytyy toki myös nettisivut, jossa tuotteita on esitelty laajemmin: nyxcosmetics.se

Onko teillä kokemuksia kyseisen merkin tuotteista ja osaisitteko suositella minulle tuotesarjan muita tuotteita? :)


Posted in Yleinen by Bella.