Sadepäivän supinoita

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Oon nyt viikon ajan harrastanut liikuntaa suht aktiivisesti, joka päivä jotakin, edes jotakin pientä, joka saa hien pintaan. Parasta on ehdottomasti se, kun liikuntaa seuraavana päivänä lihakset huutavat hallelujaa. Vihasin yläasteikäisenä liikuntaa. Vihasin pakollisia uimahallikäyntejä, ja opettajia jotka eivät ymmärtäneet että MINÄ EN OSAA OIKEASTI UIDA. Olin liian kömpelö telinevoimistelussa, Cooperin testeissä jäin lähes poikkeuksetta viimeiseksi ja jokavuotinen suksien ostoretki aiheutti kiukkua jo elokuussa. Koululiikunnan pitäisi olla mielestäni sellaista, että se on kaikkien mielestä mukavaa. Kukin tavallaan, voimillaan ja tyylillään. Anyways, tämän koululiikunta-angstauksen jälkeen hypätäänkin aasin sillalla päivän sporttiseen asukokonaisuuteen. :)

Kaivoin tänään kaapin perukoilta esiin Puman pinkit verkkarit. Maailman ärtsyn värisimmät, mutta aivan mahtavuutta päällä. Musta yläosa (ihan perustrikoopaita), Hennesin tuubihuivi ja ulkosalle heitin tähän kokonaisuuteen päälle vielä Hennesin mustan toppaliivin. Kiva pirtsakka syksyinen vaatetus á la Noora. Silmälaseja minun pitäisi käyttää päivittäin. Nuo Missonin lasit ovat suosikkini mustasankaisten Hilfigerien kanssa. Huom, toi peili ei oikeesti ole noin likainen, mun salama elää vaan jotain omaa elämäänsä :D

Huomenna tapaan ensimmäistä kertaa reilun viikon vanhan pikkuneidin. Lähden tapaamaan neitokaista Seinäjoelle asti, joten voi olla etten huomenna ehdi postailemaan. ;) Viemisiksi löysin Lindexistä hauskan koirakuvioidun setin (voi morjesta vauvanvaatevalikoimat on jäääärjettömän laajoja nykyään!)ja kirjan, jossa riittää sitten tuoreelle äidillekin askarteltavaa (ihan kuin vauvan kanssa ei olisi jo muutenkin kädet täynnä ;)).

Nyt illan annos BB24/7:aa ja armottoman pyykkivuoren valloitusta :)
Nati nati.


Posted in Yleinen by Bella.