What a hockeynight!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Whooo whoo whooo o, we are we are we are the kings! Olipahan unohtumaton ilta. Ilveskissat saivat hieman nenilleen, mutta eipä tuo voitto tuossa pelissä nyt mikään päätavoite tainnut ollakkaan. Hieman suurempaa spektaakkelia kyllä odotin, myönnettäköön, mutta olihan se nyt toki hieno vain nähdäkin maailmanluokan pelaajia ja kuunnella Maamme-laulua 4500 tuhannen muun kanssa. Oliko teistä muita kuin Marianna paikalla? :) Oikein hauska ja erilainen maanantai-ilta tuli kyllä vietettyä; karismaattisia miehiä ja ilveskissan murinaa.

Peli-illasta nautittiin päästä varpaisiin henkkamaukan vaatteissa. Nuo kolmen euron hanskat ovat ihan mahtipontisen kätevät (voikohan noin sanoo? :D)! Ja noille Converseille olen menettänyt sydämeni lopullisesti. Ehkäpä paras asia, jonka voittorahoilla Nellystä kesällä tilasin.

Olin niin tärinöissä, kun hallille päästiin, että en edes meinannut aluksi morjestaa kummisetääni, joka oli perheensä kanssa paikalla :D Nuo liput olivat poltelleet hyllyn päällä jo huhtitoukokuusta asti, eli oli tätä vähän jo odotettukin!

En tiedä, kuinka paljon teitä muita jääkiekko kiinnostaa, mutta ei kai kukaan voi pahastua jos pistän hieman tunnelmakuvia eiliseltä, ei kai? Siis kuumista jääkiekkoilijoista. Älkää pahastuko ;) Täytyy muuten jossain kohtaa vielä pitää armoton hehkutuspuhe tuosta mun uudesta Canonin pokkarista, joka on jo parin päivän aikana täyttänyt odotuksensa sataprosenttisesti. Kuvat puhukoon puolestaan.

 Ja kyllä, lupaukset on pidettävä, ja äitille nimmari Marko Anttilalta haettava. M jäi taka-alalle (hieman oli nolostumista havaittavissa), kun rynnin innokkaiden pikkupoikien kanssa (ai mikä kyynerpäätaktiikka?!) hakemaan nimmarin. Ja keskusteluhan eteni näin:

N: Voitko laittaa siihen, että äitille?
MA: Ai mitä?
N: Eiku siis, että Jaanalle?
MA: Joo totta kai.

Olipahan taas jännittävä koettelemus. En ymmärrä mikä noissa jääkiekkoilijoissa on, mutta jotenkin ne vetää jopa mut hiljaseks :D

Voih. Mitäköhän sitä sitten seuraavaksi rupeaisi odottamaan. Oon nyt kyllä vahvasti harkinnut, että se New York olis sillä matkalahjakortilla nähtävä, ja  samalla vois sitten piipahtaa vaikka oikein oikeassa NHL-ottelussakin…

Ja nyt, kun kisailun makuun päästiin,

hoi te kaikki arvontaan osallistuneet!

Zenyh (osallistui arvontaan jättämällä kommentin kommenttiboxiin) ja Siiri (laittoi vastausta maililla) lähettäisittekö minulle postitusosoitteenne sähköpostilla osoitteeseen curiouserandcuriouser@hotmail.fi, jotta saan palkinnot jo alkuviikosta postiin.

ONNEA! :)


Posted in Yleinen by Bella.