Tehoja aamuun!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tänään satoi taas lunta täällä Tampesterissakin (en kyllä enää taida kauheasti viitsiä toitottaa olevani Tampereelta BB-Eetun juttujen jälkeen, voih, ei se taida ymmärtää, että sen pitää joskus palatakin Tampereelle BB-talosta). Kävin isovanhemmillani kylässä viime viikolla, ja innostuin kovin mummun tekemistä smoothieista/pirtelöistä, joita olenkin nyt ”kokkaillut” kotonakin ahkerasti muutaman päivän ajan. Sain viime jouluna onneksi lahjaksi OBH Nordican pirtsakan vihreän sekoittimen, joka on nyt kyllä niin kovassa käytössä, että voi naapuri parkoja, jotka joutuvat tätäkin innostustani sietämään ;)

Olen iltaisin valmistanut itselleni pulloon valmiiksi herkkuaamiaisen, joka tänäänkin kyllä ehdottomasti oli aamuni kohokohta. Kuitupitoinen, vitamiinisisältöinen juoma auttaa kepeästi jaksamaan puolille päiville asti. Ja siis tässä lajissahan vain mielikuvitus on rajana! Sokerihiiret voivat ujuttaa mukaan vaikkapa jätskiä (onkohan se sitten enää niin terveellinen.. no ei se oo niin justiinsa) ja oikein superterveysintoilijat voivat esimerkiksi käyttää jugurtin sijasta maustamatonta rahkaa, ja jättää hillot pois. Älkääkä unohtako hedelmiä! Banaanimangoyhdistelmä on jo testattu, ja hyväksi havaittu. Kiitos mummelille hyvästä bloggailun aiheesta ;)

Olen tänään kovin ruskea ja maanläheinen. Haluan ehdottomasti lisää noita GT:n tunikoita. Materiaali on niin pehmeää, mutta ilmavaa, että käyttäisin varmasti tätä paitaa aina jos voisin. Hintaakaan ei alessa tosiaan ollut kuin se vajaa kymppi. Päivän asuun kuuluvat myös henkkamaukan UGGit, jotka valitettavasti kuvasta on rajattu ulos.

Päivä ei ole vielä edes puolessa, ja mulla on energiatasot ihan huipussa (johtuskohan noista supersmoothieista ;)! Toivottavasti teilläkin kaikilla on ollut ja tulee olemaan hyvä päivä ja boogie ;) Kaksipostaustapäivässä-Noora iskee varmasti vielä illalla takaisin kehiin. Ja kaikki hyvät smoothievinkit sitten kommenttiboksiin tuohon alas, kiitos.


Posted in Yleinen by Bella.