Well Hello Bianco!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

 Roosa tuli kylään. Roosa ei käy meillä kovinkaan usein, ja arvelinkin, että tämänkin vierailun taustalla oli jokin takaa-ajatus. Olin oikeassa. Roosa halusi esitellä minulle uutta rakkauspakkaustaan ja erityisesti sen sisältöä. 

Roosa oli hommannut Biancot!  Kenkälaatikosta tulvahti esiin uusien kenkien vastustamaton tuoksu, joka sai jopa minut huokailemaan ihailusta. Roosa on mun silmissä sankari; Roosa sujauttaa pikkuruiset 36 koon kengät ja viisitoista senttiä korkoa jalkoihinsa, ja näyttää tyrmäävältä. Ja kävelee tyrmäävästi. 
 

Hömhöm.. siis itsehän en ole korkokenkien kuningatar ja nuo omat parin euron kirppari-Bianconi kalpenevat isojen siskojensa varjossa (kirjaimellisesti). Pikkuiset tynkäkorot riittävät kuitenkin toistaiseksi minulle; ja vaikka tuollaiset Roosan hankkimat haluaisinkin, on se lähes mahdotonta. Kyseistä mallia tuli myyntiin Tampereelle myyjän mukaan vain kuhunkin Biancon liikkeeseen muutamat parit, ja Roosa löysi viimeiset Ideaparkista.
 

En malta odottaa, että näen kengät tositoimissa lauantaisissa häissä, ja Roosa lupasikin, että kuvaa on tiedossa koko asusta myös teille ;) Mietin juuri, että itse päätyisin varmaankin Sampon Hauskoihin kotivideoihin, jos tuollaiset platformit pistäisin häihin tai mihin tahansa viralliseen tilaisuuteen. Noh, olisihan sekin yhdenlainen ohjelmanumero.

HUOMENNA, kilpaillaan. ;)


Posted in Yleinen by Bella.