Pitsipäivä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mun tämän viikon huono tuurini jatkui eilen. Maanantaina kaaduin siis liukkailla, ja lähestulkoon mursin häntäluuni ja eilen jouduinkin sitten tulemaan kesken päivän töistä kotiin ilmeisesti lievän ruokamyrkytyksen takia. Jep. Hyvin menee. Elämä alkoi kuitenkin jo tänä aamuna voittamaan, ja uskaltauduin lähteä tekemään vielä hieman ostoksia huomista isänpäivää varten. :)

Joku muukin oli tänään liikenteessä, ja meinas jo usko loppua, kun parkkipaikkaa joutui ettimään kymmenen minuuttia Citymarketin pihassa. Tehtiin periaatepäätös, että me ostetaan suurin osa joululahjoista netin kautta, ei pysty kykeneen meneen tonne ruuhkiin jonottamaan viikonloppuisin. Jonossa seisominen ei oo meiän juttu ;)

 

Tykästyin itse kovasti tämän päivän asuuni, ja erityisesti tuohon Gina Tricotin alelöytö-paitaan. Ajattelin tuollaisen pitsisen materiaalin kutittelevan ihoa, mutta päinvastoin. Paidan alle riitti oikein mainiosti perustoppi. Kaunis väri, eikä hintaakaan paidalla ollut kuin kuutisen euroa. Hieman pidempi se tosin saisi olla, mutta eiköhän tuo toistekin pääse vielä käyttöön.

Huomenna saadaankin sitten juhlistaa isiä ja vaareja. Mikäli et ole vielä keksinyt mitä pakettiin kääräisisit, kurkkaapa löytäisitkö vinkkiä täältä.
 

Meidän iltapäivään kuuluukin seuraavaksi Leonardoa ja Shutter Island-leffaa. Ah ja voi, aina näitä poikaleffoja. ;)


Posted in Yleinen by Bella.