Isipäivää

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Onnea isit! Joko on kakut turvallisesti sulamassa vatsalaukussa ja isät tyytyväisinä tv:n edessä lepolassessaan? Tänään on siis juhlistettu isiä ja vaareja ja isovaareja. Oma vaarini asuu ihan tuossa naapurissa mummelinsa kanssa, ja sinne suuntasinkin heti aamupäivällä yhdessä äidin kanssa. Mulla on maailman paras vaari, ihan sellanen teräsvaari, jota on syytäkin juhlistaa. Pöydät notku muorilassa herkuista, ja vaari vaikutti olevan oikein tyytyväinen lahjuksiinsakin. Kohta suuntaamme vielä M:n kanssa saunomaan samaiselle vaarille, joten voipi olla, että jotain herkkuja siellä iltasella tulee vielä napsittua.

Vaarilta suuntasinkin sitten suoraan halimaan omaa isukkiani. Roosakin oli poikaystävänsä kanssa kotiutunut eilisistä häistä, mutta arvatkaapa mitä. Ei se ollut muistanut ottaa teille asukuvaa siitä hääasustaan! :( Mä pakotan sen kyllä tulevalla viikolla pukeutumaan siihen mekkoon, niin näette sitten miten ihanan juhlamekon Roosa häihin hommasi. Mummulle kyllä täytyy myöntää päivän asu-diplomi, niin hyvältä muori näytti Gina Tricotin ihanassa uudessa villatakissaan. Mäkin haluun ;)

Isänpäivä alkaa jo pikku hiljaa kääntyä illan puoleen, kohta kutsuu lämmin sauna ja ilta tuokin mukanaan taas sitten hyvä tv-ohjelmia. Isänpäivää juhlittiin Gina Tricotin (jep, mulla on kolme noita!) harmaassa tunikassa, jota koristin sitten hieman erilaisin koruin (H&M) ja kellolla (o.n.e).

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille teille! <3 Terkuin, Noora, M ja Eppu 


Posted in Yleinen by Bella.