Hattutemppu

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mistä pystyy päättelemään, että tänään mulla oli kiire aamu? Jep. Toi mekko vois viestiä siitä, että ei se ainakan silitysrautaa oo aamulla nähny. Hei mutta tää mekkonen on jotain itsestäänsuoristuvaa-avaruusmateriaalia, sillä nyt se on jo oikeinkin edustuskelpoinen. Tämän päivän asu on jotenkin kovin keijumainen, vain suippokorvat puuttuu. Ehkäpä tuo ylöskammattu ponnarikin vaikuttaa asiaan.

Annan ja minun yhteinen työkaveri yllätti meidät kyllä ihan takavasemmalta tänään! Hän oli päättänyt ilahduttaa meitä tuomalla meille ihan ylisöpöt pipot Madeiran reissultaan tuliaisiksi. Todellinen hattutemppu, joka teki meidät kyllä todella ilahtuneiksi. :) Oli pakko pistää pipat päähän ja ottaa kuva. Mun karvalakki sai nyt kyllä todellisen kilpailijan hattuhyllylle ;) Kikatettiin äsken ittemme kipeiks, kun huomattiin vasta kuvista, kuinka järkyttävät silmäpussit molemmilla on. Väsyneitä? Ehei, ne on vaan tietoisesti valitut huippumuodikkaat asuste-pussit. ;)

Illemmalla postailen vielä hieman uusista meikki- ja kosmetiikkahankinnoista, jotka viime aikoina ovat löytäneet tiensä meikkipussiini, mutta mitäs mieltä olette muuten tästä viime viikolla tehdystä kirpparilöydöstä? Jokin kukkaliivissä houkutti niin, että kannoin sen kassan kautta kotiin, mutta nyt jälkikäteen hieman luulen, että liiviä ei minun päälläni useinkaan nähdä. Vad tycker du? :)


Posted in Yleinen by Bella.