Miehiä sukkahousuissa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen



Norpan sunnuntaiasu: Neuletakki ja ruskea tunika/ GT, Farkut/ Only, Nahkatakki/Bruno Zaragoza, Tuubihuivi/H&M, Saappaat/ H&M

 Vaikka kovasti vannotinkin, että näin joulun alla mua ei saa kauppoihin jonottamaan viikonloppuisin, kohtalo määräsi toisin. Hiustenkuivaajani sanoi sopimuksensa irti kärähtämällä oikein kunnolla, joten Prisman asiakasomistajapäivät tulivat nyt oikein kunnolla tarpeeseen. Pikainen kierros Kangasalan kirpparilla ei tosin saanut kuin vihaseksi (luetuista pokkareista pyydettiin kymmentä euroa, ja nihkeistä Elloksen villatakeista kahtakymmentä euroa, hömhöm, järki käteen).

Roosa järkyttyi, kun tajusi, että oli pukeutunut retkelle eskimoksi, sillä…

 .. ilmeisesti Kangasalan Prisman ympäristöön oli iskenyt äkillinen lämpöaalto ;)

Alla olevista kuvista saatte hieman parempaa käsitystä tuosta uudesta hiustenväristäkin. Aika kiva siitä loppujen lopuksi tuli, nyt kun tukka on pesty pariin kertaan värishampoolla. Eppu toimii asusteena esiteltäessä tuota ihanaa mustaa uutta t-paitaa Hennesiltä. Ostin samanlaisen myös puuterin värisenä. Käy juhlaan ja arkeen, siis paita ei Eppu ;)

Roosa tuli seurakseni katsomaan vielä pari leffaa, joista ihanan tanssipläjäyksen katsoimmekin jo Dancen korvikkeena. Miehiä sukkahousuissa ja street dance- battleja Lontoon kadulla. Me tykättiin! Harmitti vain, kun en vuokrannut kyseistä leffaa 3D:nä. Miehet sukkahousuissa 3D-versiona ois voinu olla viä parempi :D

Ainiin se hiustenkuivain! Löytyi! Mainonnan uhrina sorruin ostamaan tuon Desperate Housewives- kuivaimen (ku se oli niin nättikin! ;), mutta toivotaan, että se nyt myös täyttää tarkoituksensakin.

Sorppa ja moi, neljä ihastuttavaa naista odottelee jo tuolla televisioruudun toisella puolella, joten kiidän nyt Vuittoni olalla heiluen heidän seuraansa. ;)


Posted in Yleinen by Bella.