Omasta kuvasta

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Täällä me kökötetään molemmat ihkaomalla bloggailupisteelläni, minä ja omakuvani. Sivupersoonani on tosin vaalealta aikakaudeltani. Eräs läheinen sukulaiseni rupesi maalaamaan taulua samoihin aikoihin, kun aloitin bloggailun, uskoisin, että tuo Bambi on napattu ihan ensimmäisistä postauksistani, missä haikailin ihastuttavan Bambimekon perään (ja tokihan tuo voi kuvata vaikkapa myös pikku-Eppua ;).

Taulun teemana on ”Noora Ihmemaassa”, ja niille, jotka joskus ovat miettineet, mistä blogini on saanut nimensä tiedoksi, että elokuvassa Liisa Ihmemaassa tuo huudahdus on kuultavissa. Sininen perhonen kuvaa luonnollisestikin Nelly.comin bikinikilpailuvoittoani, bikineissähän tuo sininen perhonen on pääosassa.

 Bloggailu- ja datauspisteeni sai  hieman tänään taulun lisäksi muutenkin uutta ilmettä, kun pöydälle löysivät tiensä myös IKEAn säilytysrasiat sekä mariskoolini. Lasipöydän alle sijoitin toisen pikkuisemman lasipöydän, joka toimittaa alhaalla nyt alahyllyn virkaa, jolle voin kerätä vaikkapa uusimmat lehteni.

Tsemi tsemiiii, kaikille taas tulevaan viikkoon! Muistakaahan, että BB:stä tippuu jälleen yksi kilpailija tänään pois, joten vaihtoehdot vähenevät, ja täten BB-kilpailuun osallistuminen helpottuu. Klikkaa kisaan sivupalkista ja osallistu! ;)


Posted in Yleinen by Bella.