Piparkakkubisneksiä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mulle on nyt jo muutaman vuoden ajan iskenyt näin marras-joulukuun vaihteessa kova ahdistus. Ahdistus, joka kohdistuu ihastuttavaan ja vihastuttavaan tv-formaattiin, joka saa aina huipentumansa tähän aikaan vuodesta. Joulukuun alussa stressaa aina joululahjojen oston lisäksi se, onko mun nyt todellakin taas hankittava oma elämä kun Big Broher loppuu. Jebou, kai se sitten on pakko. ;) Vitsi vitsinä, tämä kausi on jotenkin ollut kovin tylsähkö ja väritön, ehkäpä tämäkin formaatti kaipaisi hieman uudistusta. BB 24/7:aa tulee lähinnä ikävä ihanana taustamölynä ;)

Muistatteko, kun pistin pystyyn pari viikkoa sitten äänestyksen/ kilpailun siitä, kuka Big Brotherin tänä vuonna voittaa. Huomenna ratkeaa voittaja, ja heti ensi viikon alussa joku teistä voittaa 20 euron Hennesin lahjakortin. Siitä lisää myöhemmin, mutta huomista finaalia odoteltaessa, voitte tarkastella millaiseen järjestykseen te listasitte kilpailijat:

Huomenna sitten nähdään osuiko Curiouser & Curiouser- blogin lukijakunta oikeaan ;)

Ajattelin huomenna tutustuttaa teitä hieman Nooran jouluiseen kotiin. Olen malttanut mieleni ja kodissamme ei vielä tällä hetkellä ole yhtäkään joulukoristetta missään (voi olla, että myös Matti on kieltänyt laittamasta mitään koristeita ihan vielä ;), mutta huomenna etsin komerosta jälleen härpäkkeet esiin ja askartelen ainakin muutaman joulukortin.

Mutta kun Matti on poissa, niin Noora tanssii pöydällä. Enhän mä nyt malttanut huomiseen kaikkia joulujudensseja jättää, ja kun Matti suunnisti salibandyturnaukseen, minä leivoin ensimmäisen joulun 2010 piparisatsin.

En tiedä kumpi piparkakkujen tekemisessä on parempaa, uunista tulvahtava tuoksu vai raa’an taikinan syöminen. Mikäli ihmettelitte mitä möykkyjä pellillä makoilee viimeisessä kuvassa, vastaus on taikinamöykkyjä. Möykkyjä, joiden sisus jää ihanan pehmeäksi (=raa’aksi). Mun suurinta herkkua. Joulu on vaan niin maukkain juttu ikinä.

Nyt muutaman piparin ja glögimukin kera sohvan nurkkaan, ja BB24/7 huutamaan. Viimeinen mahdollisuus ihastella.. eiku siis katsella BB-Nikon ja kumppaneiden seikkailuja. Huoh. Eikä.


Posted in Yleinen by Bella.