Enää ei kypsytä!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mikä boogie on Nooralla juuri nyt? Huippuboogie! Saa onnitella. ;) Kypsyysnäyte läpi. Opinnäytetyöstä nelonen. 210 opintopisteen tutkinto hyppysissä. Ihan mahtavaa! Kolme ja puoli vuotta opintoja kohti liiketalouden tradenomin titteliä on nyt sitten ahkeroitu läpi. Täytyy kyllä myöntää, että olo on nyt jotenkin kauheen tyhjä. Nytkö pitäs sitten vaan tehdä töitä? Mitä mää teen kaikella sillä vapaa-ajalla, mitä mulla nyt on, kun koulujuttuja ei enää tarvitse murehtia? Noh, kirjottelen vaikka blogia, jos en muuta keksi.. ;)

Valmistuminen tuo tosin nyt uuden murheen ja ongelman.. Mitä ihmettä mä laitan juhliin päälle? ;)

Kenelle: Kummilapselle/ Kaverille/ Pikkusiskolle tai veljelle

Vinkki!: Ainakin meidän Eppu-koira rakastaa IKEA:n pehmoleluja, ja ne kestävät myös aikamoista retuutusta, joten suosittelen kaikkien koiranomistajien pistävän myös karvakaverille tälläisen pakettiin ;)

Psssst. Moon taas kipeenä, joo ensin neljä viikkoo flunssassa sitten kolme viikkoo häntäluu kipeenä ja nyt taas kurkku tulessa. Rupeen oleen jopa YLIkypsä tähän tauteiluun.. :/ Joka tapauksessa, koska tässä kunnossa ei noissa paukkupakkasissa ulkoilukaan kiinnosta, postailen lisää vielä illalla :)


Posted in Yleinen by Bella.