MMM, maailman mukavin mekko

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tonttu täällä terve. Oon hipsinyt koko illan maailman mukavimmassa neulemekkosessa pitkin huushollia, ja arvatkaapas mitä olen väkertänyt. Joulukortteja!

Viime vuonna en lähettänyt yhtäkään korttia minnekään päin Suomea, tänä vuonna onkin sitten ollut ihan eri meiningit, ja muutama kymmenen korttia ois nyt tehtynä (sen siitä saa, kun lyöttäytyy yhteen tommosen ukkelin kanssa, ja tadaa, niin se kaveripiiri vaan kasvaa ;). Henkkamaukan viiden euron hipsuttelumekko aiheutti todellisen kortti-inspiraation, ja olin ihan suht tyytyväinen lopputuloksiin, modernia, mutta herttaista.

Selasin eilisillan Googlessa joulurunoja, ja voi terve, mitä kinkkuloruja ja tonttulurituksia sieltä vaan löysinkään. Niin tylsiä ja kulahtaneita, että päätin keksiä runon itse :D Runeberg-Näppilä tässä hei, runosta tuli just niin riimitetty ja lapsellinen kuin oli tarkoituskin. Hieman hopeointia ja tadaa, team Noora&Matti kortit ovat valmiita lähetettäviksi. Niin ja siis tonttuloruhan tostakin runosta sitten lopulta tuli.. :D

Kenelle: Hänelle, jonka korviin iPod-kuulokkeet ovat kasvaneet kiinni

Vinkki!: Koristele paketti kulkusin, niin lahjan saaja pääsee musisoinnin tunnelmaan jo pakettia avatessaan ;)


Posted in Yleinen by Bella.