It’s Bowtime!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tykkään lahjoa ystäviäni muulloinkin kuin virallisina merkkipäivinä. Kun toista masentaa, mikään ei paranna oloa paremmin kuin vaikka ihan pikkuriikkinenkin paketti. Tänään on Annanpäivä, ihan siis kalenterinkin mukaan, ja askartelinpaskartelin Annalle pikkuisen herkullisen nimipäiväpaketin aamua ilostuttamaan. Olkoon tämä vaikka merkki siitä, että hipheihurraa, me molemmat valmistutaankin ensi viikolla ja yhteinen opinnäytetyökin tuotti arvosanaksi nelosen! :) Ja toki muillekin Annoille, Anneille, Annikoille ja muille  A-luokan tytöille onnea! :)

Mulla on tänään hieman överimäinen asuste kaulassa. Hennesin rusetti roikkuu hopeisessa kettingissä juuri sopivasti siinä, missä villatakin napit alkavat. Rakastan tuota korua, ihan höpsöhän se on, mutta onneksi töissäkään ei aina tarvitse pukeutua tylsästi, vaan asusteilla voi asuihin tuoda pikkuisen särmää ja esitellä täten omaa persoonallisuutta.

Vaikka shortsikelit ovat nyt ehkä kenties tältä vuodelta ohi, voi ne pariuttaa Gina Tricotin ihanan paksujen leggareiden kanssa, ja taas tarkenee! Hennesin villatakkiakaan en ole tainnut vielä blogin puolella esitellä, mutta se onkin jo melko iäkäs hankinta. Asun villasukat ovat made by muori, ja ne ovat töppösistä vilkkuneet jo uuuuseasta asukuvasta. Pitäisiköhän laittaa toisenväriset tilaukseen, etteivät lukijat kyllästy (tai sitten välillä pölliä Matin joulunpunaiset sukat lainaan) .. ;)

Kenelle: Ihan kenelle vain <3

Vinkki!: Itse olen kerännyt pikku hiljaa muumikuppeja astiakaappiini, ja nyt minulle on jo kertynyt niitä 12! Persoonallista astiasarjaa voi siis alkaa keräämään esimerkiksi opiskelijalle, kaverille..


Posted in Yleinen by Bella.