Minni Hiiri jouluaterialla

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tänään käynnistyi virallinen ”hei nyt saa mässäillä taas”-kausi. Työpaikallani järjestettiin henkilökunnalle yhteinen jouluateria jo tänään, ja kyllähän ne kinkut ja laatikot taas samalta maistu kuin viime vuonnakin. En fanita jouluruokia, niitä syö sen kaks päivää, ja sitten kaipaakin jo Mäkkärin kaistalle Bic Macia hakemaan. En sentään ole kuin Roosa, joka kelpuuttaa jouluaterialla lautaselleen viis hernettä ja ohuen siivun kinkkua sinapin kanssa. Täysipainoinen ateria sanoisin :D

Sain myös tämän joulun ensimmäisen joululahjan (Anna R älä lue pidemmälle, mikäli tosiaan aiot säästää paketin avaamisen jouluun ;)! Nyt ei päätä ja varpaita palele, kun on pipo ja sukat oikein firman logolla kustomoituna. Oikein kiva lahja, ja ne oli oikeasti ihan hienot.

Koekäyttöön pääsi myös Hennesin alelöytö Minni Hiiri-mekko (hintaa sillä taisi olla silloin joskus 10-15 euroa). Kehuja se ainakin kovasti keräsi, ja ihan suloinen mekkohan tuo on. Ei vain oikein minun tyyliseni, ja olisi ehkä tarvinnut kuitenkin tilailla mekko numeroa pienempänä, kun se ei oikein istunut selästä hyvin. Mutta eiköhän se tuonne vaatekaappiin nyt pysyväksi toistaiseksi asukkaaksi jää. Vaikka sitten niitä naamiaisia odotellessa..

Mä pääsen kohta aivan ihanaan paikkaan. Lelukauppaan! Me sovittiin, että tänään käydä hankkimassa kaikki lähipiirin lasten joululahjat Ideaparkista, ja mä aattelin viedä tuon miehen syämään (Hook ois aika kova sana, eikö oiskin…). Ja mihinkäs vanha koira tavoistaan pääsisi, kiertelen todennäköisesti henkkamaukat ja ginatricotit läpi, eli huomenna voiskin sitten postailla illan ostoksista ;)

Ja te lukijat, viettäkää mukava ilta. Vielä pari viikkoa jouluun, joten ei kannata stressata nyt mitään joululahjamurheita. Viä ehtii! Hauskaa iltaa ja Matilta terkkuja ;)

Pssst. Roosa, voin kertoa, sun joululahja tuli tänään postista, ja se on aika chic (ei siis mitään paineita mun lahjan ostamisen suhteen, mut sun lahjas on ylimakee)! <3


Posted in Yleinen by Bella.