Mekkokriitikot nyt klik tänne!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Joo nyt se sitten iski, se mekkokriisi. Mulla on valmistujaiset ohitse jo noin 48 tunnin kuluttua, ja tässä kohtaa se sitten iskee. Paniikki. Jotenkin haluaisinkin laittaa jonkun juhlavamman mekon kuin aiempi suunnitelma oli, kun tuskinpa määkään nyt enää kauheesti koskaan mistään valmistun, eli nyt ois hyvä tilaisuus kirjaimellisesti pukeutua parhaimpiinsa. Onneks mulla on suloinen söpöinen pikkusisko, joka nappas kuvat niistä muista mekkovaihtoehdoista. Eli nyt sellanen pienimuotonen äänestys käyntiin. I need your help. Kerrohan oi armas lukijani, mikä mekko on se mekko, jonka puen päälleni lauantaina :D

Ekan kuvan mekko on VILAsta, kerran ollut päällä, kivan mallinen, mutta ei salli mässäilyä (kuuluukohan siinä voida hengittää?). Musta on aika tylsä värinä, mutta mekon helma on ihana.

Kukkamekko on myöskin VILAa, ja siinä ei ole julkisesti vielä missään esiinnytty (hintalappu roikkuu kainalossa todisteena). Ehkä hieman epähyvä kaula-aukko (en halua kuitenkaan vilautella juhlasalissa mitään). Kaunis printti, mutta onko liian kesäinen?

Ruskea ilmava ihanuus on alelöytö vuosien takaa. VILAn mekkoa en ole koskaan käyttänyt, ja nyt parin vuoden tauon jälkeen taisin ihastua tähän mekkoon uudestaan. Vaatii kuitenkin jonkinmoisen boleroyläosan. Tykkään kovasti tuosta etumuksen kukkakoristeesta.

Ja tämä on nyt sitten se puseromekkohamonen, joka mun ois tarkoitus päälleni lauantaina laittaa. Mekko on auttamattomasti liian lyhyt sellaisenaan laitettavaksi, mutta kun mekkoon yhdistää leggarit on kokonaisuus aika synkkä. Tähän ongelmaan auttaisi toki koruilla leikkiminen ja mekon asustaminen.

Onko vihreä kesäväri? Rakastan tätä mekkoa. Se ei kuitenkaan millään tavalla imartele ihmiskroppaa, vaan röhnöttää päällä teltan lailla. Kaunis väri, mutta kokonaiskuva aika platku näin talvella.

Älkää nyt olko kovin pettyneitä muhun, vaikka rupesinkin taas soutamaan ja huopaamaan. On vaan niin kiva olla tyttö, ja sovitella vaatehuone läpi ja miettiä ja pohtia ja suunnitella. Todennäköisesti palaan kuitenkin mutkan kautta takaisin alkuperäiseen valintaani ;)

Pahoittelen kuvissa esiintyvää pinkkiä pantaa, huonosti lakattuja varpaankynsiä ja väsähtänyttä toimistotyttöä, joka kaipaisi jo kauneusunia.. ;)


Posted in Yleinen by Bella.