Extreme Banneri Makeover

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kuten tarkkasilmäisimmät jo varmaan eilen illalla saattoivat havaita, koki blogin ulkoasu extreme makeoverin, ja vanha, hieman ehkä jouluisen talvinen banneri sai väistyä uuden tilalta. Uusi banneri on ehkäpä hieman karsitumpi, ja oman kuvan katselu sai nyt loppua, pikkukuvista pilkistelee kuitenkin vielä pari pikku-Nooraa ;) Toivottavasti, ette nyt järkyttyneet tällaisista muutoksista liikaa (pari lukijaa oli yön aikana karannut, ette ilmeisesti tykänneet uudesta bannerista?! ;). Tällä uudella lookilla mennään nyt sitten jonkin aikaa. Nyt on sana vapaa: tykkäättekö vai oliko mun kiharapehkon tuijottelu mielekkäämpää? ;)

Mitään kovin syvällistä ideaa uudessa bannerissa ei ole, ehkäpä nuo pikkukuvat näppäimistössä kuitenkin kuvaavat niitä tarinoita ja postauksia, joita teille päivittäin näpyttelen. Ajattelin piakkoin päivittää myös hieman blogin sivustoja ja sivupalkkeja, taustaan olen kuitenkin niin kiintynyt, että siinä pysytään ainakin vielä jonkin aikaa.

Graafisista mullistuksista ja vavahduttavista uudistuksista onkin sitten loogista siirtyä päivän asuiluun. Yritän parantaa tapani päivän asu-kuvien suhteen. Olen saanut hieman nuhteita siitä, että päivän asuja ei näy tarpeeksi. Mutta mä yritän, ja yrittäminen alkaa än yy tee nyt.

Musta on viime aikojen pakkaspäivien takia tullut kerrospukeutumisen kuningatar, ja tänäänkin Ginan tunikan päälle oli vielä pakko kiskaista Zaran bolero. Bolero on kuitenkin helppo nakata nurkkaan, jos töissä iskee hiki otsalle, ja Ginan tunika käy kuitenkin puseroksikin sellaisenaan. Joo, Ginan huivi messissä taas. En aio puolustautua, se vaan on maailman paras huivi. Oletteko jo nähneet sen Ginan alemainoksen, itkua melkein väänsin, kun pääsen aleihin näillä näkymin vasta perjantaina.. Ah ja voi, jättäkää mulle nyt jotain kivoja löllöpaitoja ja huiveja sinne Ginaan, + pari kivaa muorin ja mun lempparivillatakkia ;)

Tälläinen kökötteli mun työpöydällä aamulla. Se pahoitteli kovin ettei ollut ehtinyt jouluksi minua ilahduttamaan, mutta lupasi nyt kiltisti koristaa jouluani tulevien vuosien aikana. Luulen, että tämä tyyppi pelasti mun aamun, tämä ja kuppi vahvaa kahvia. Unihiekat karisi silmistä heti, kun näin pikkupaketin työpöydälläni. Ja se on kovin suloinenkin, ja luulen, että sille voisi löytää makkarin sisustuksesta ihan vakituisenkin asuinpaikan.

Hei ja huomioikaas tuo sivupalkissa oleva kysely, jossa voi nyt sitten vaikuttaa! ;)


Posted in Yleinen by Bella.