Kintut kunnossa!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Saavutin tänään jotakin elämässäni. Uskaltauduin JALKAHOITOON. Ajatus on jopa ehkä hieman ällöttänyt minua. Joku toinen hieromassa ja rapsuttelemassa kuollutta ihosolukkoa irti jaloistani.. Hmm. Ei kuulosta mun jutulta. Kävin, koin, nautin. Ensinnäkin mun suurin pelkonihan oli, että potkaisen sitä jalkahoitajaa. Olen äärimmäisen herkkä kutiamaan. Siis äärimmäisen herkkä. Toinen pelkoni taas oli se, että erehdyksessä jalkahoitaja sivelee jalkoihin pähkinäuutetta sisältävää kuorintavoidetta tai muuta mömmöä, ja kehitän siellä itselleni kivan pikku allergisen reaktion (näin on siis käynyt mulla hierojalla :D). Kumpikaan peloistani ei kuitenkaan toteutunut. Eli pakko kai se on vaan todeta, että hyvin meni.

En lähtenyt jalkahoitajalle hetken mielijohteesta, vaan olin pyöritellyt Matilta viime heinäkuussa synttärilahjaksi saatua lahjakorttia hyppysissäni jo monesti, miettien mitä ihmeen hoitoja sitä ottaisi. Noh, päädyin sitten lopulta testaamaan jalkahoitoa (näyttäähän se aina niin ihastuttavan ihanalta kun the Hillsin tytötkin lilluttelevt kinttujaan altaissa ja puhuvat pojista samalla kun joku hoitajatar käyskentelee heidän kynsinauhojensa parissa ;).

Paikka oli kovin tunnelmallinen. Odotushuoneessa soi Radio Aalto, ja hoito alkoi täsmällisesti puoli kaksitoista. Minut ohjattiin pikkuiseen ruskeaseinäiseen huoneeseen (joka hyvin pitkälti oli sisustettu Expediteillä), jossa pauhuivat jo meren ja viidakon rauhoittavat sävelet. Noh, alku alkoi rauhallisesti, jalat lillumaan vatiin jota seurasikin sitten jalkaterien ja säärien kuorinta (ei pähkinäjutskilla, hyvä niin). Tähän asti kaikki hyvin. Kutiamisrefleksikin kaikkosi jonnekin.

Seuraavaksi ruvettiinkin sitten PORAAMAAN. Hei, kauheen kiva kiskasta sellanen pikkupora pöytälaatikosta, kun asiakkaana on hammaslääkäripelkoinen nysvö. Tämä pora oli kuitenkin oikeinkin miellyttävä uusi tuttavuus, jolla porailtiin kovettumat pois. Sitten ne kynsinauhat ja jalkaraspilla viimeisteltiin vielä äskettäin poratut kohdat sileiksi. Viiden euron lisäpanostuksella sain vielä kynsien lakkauksenkin (no hilepinkillä tietysti, daa).

Lopuksi jalat vielä hierottiin, jonka jälkeen hoitaja poistuikin huoneesta jalkapohjanaamion vaikutusajan ajaksi. Sain käpertyä vaalean viltin alle, ja nauttia olostani ja kynttilänvalosta (toisin sanoen napsin teille pari huonolaatuista hämäräkuvaa, jotta joku edes uskoo minun oikeasti käyneen jalkahoidossa;). Spa-jalkahoito kesti kokonaisuudessaan noin puolitoista tuntia.

Palvelusta iso plussa, jalkahoitajatar oli äärimmäisen ammattitaitoinen ja mukava, paikka oli jo itsessään rentouttava. Menenkö toiste? Hmmm.. Ehkäpä. En oikein vielä tiedä. Melko kallistahan hemmottelua tuo on, mutta astuin ulos loskasäähän paljon rentoutuneempana kuin hoitoon mennessä.

Nyt minä ja uudistuneet jalkani kipitämme keittiöön tutkimaan, mitä postimies oli kantanut Nellyltä tänne Tampereelle. Kovin pikkuisen tilauksen sain kursittua kokoon tällä kertaa Nelly.comin aletuotteista. Alet eivät mitenkään erityisemmin minua hätkäyttäneet Nellyn osalta, ja pussukka taitaakin sisältää lähinnä vain perusvaatteita. Noh, sen te näette huomenna! ;)


Posted in Yleinen by Bella.