Tipusena Hämeenkadulla

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Roosa voisi harkita mielestäni uraa valokuvauksen parissa. Ainakin eläinvalokuvauksen parissa :D Rakastan Epun ilmettä tuossa ylläolevassa kuvassa yli kaiken: ”Mami, et viittis pussailla mua enää yhtään enempää”. Kuulkaas, sukkapuikot ovat viuhuneet nyt tiuhaan tahtiin ja varmuuden vuoksi aloitin eilen jo neljättä pantaa. Ai mistäkö mä nyt höpötän? Klikkaa tänne!



Viimeisimmästä Gloriasta bongasin jutun, jossa rohkeita pukeutujia kehotettiin pukeutumaan päästä varpaisiin samaan väriin. Hmm.. Miltä teistä kuulostaisi kokonaisuus turkoosista, keltaisesta tai pinkistä? Kun asu luodaan tietyn värin ympärille, ylilyönnit ovat tällä kaudella kuulemma mahdottomia. Silti herättäisin ehkä pikemminkin iloisia naurun pyrskähdyksiä kuin keräisin ihailevia katsevia jos olisin päästä varpaisiin keltaisiin puettuna pikku-tipusena Hämeenkadulla.

Mutta entäpä jos asua hallitsee jokin ihana säväyttävä väri, kuten vaikkapa pinkki tai voimakas sininen, mutta sen rinnalle olisi puettu hieman neutraalimpia sävyjä. Testailin teoriaani H&M:n nettikaupan kevätuutuuksilla. Maximekko saa täysin uuden ilmeen, pienien värileikkien avulla. Pinkki mekkokaan ei näytä liian hyökkäävältä, kun väriin yhdistää harmaan sävyjä. Kumpi look voisi löytyä sinun vaatekaapistasi keväällä 2011?


Posted in Yleinen by Bella.