Voihan töppönen!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Näitten piti kuulemma lähtee, kun noi uudet tuli. Näin sanoi Matti. Se vihaa yli kaiken noita töppösiä, jotka ovat ainoastaan ”hengenvaarallisen liukkaat luistimet” ja ”yksinkertaisesti rumat”. Tein kompromissin. Okei, ne on haalistuneet, vanuneet ja venyneet, mutta jollekin ne voivat kelvata, ja se joku tarjoaa varmasti niille hyvän kodin ja pelastaa ne kaatopaikalta. Ne on ihan hyvät viä. Jätän noi vanhat rakkauspakkaukset roskalaatikon päälle tuonne jätekatokseen ja ehkäpä joku ne huolii vielä… Tai sitten vain piilotan ne kenkäkaappiin.

Siinä ne uudet nyssitten on. H&M:n alesta, 12,95€. Vanhat töppöset, mä jään silti kaipaamaan teitä, koska olitte kivemman väriset.

Vuoden 2011 ensimmäinen ja tähän mennessä paras kirpparilöytö komeilee alla olevassa kuvassa! Twilight-sagan viimeinen ja jättimäisen paksu opus, jonka löysin tänään kirpparilta. Ihan mahtavaa, sillä olen kyseistä kirjaa kirppareilta metsästänyt jo monta kuukautta. Nyt meneekin sitten monta kuukautta siihen, että saan ton luettua, se on nimittäin enkuks :D Hintaa ”pokkarilla” oli 4 euroa.

H&M:n postipaketti saapui siis tänään, ja en yhtään muistanut mitä se sisälsi. Availin pakkausta kaikessa rauhassa keittiön pöydällä, ja kappas, siähän olikin ton ukkelin nimpparilahjakin, ja siinähän se seisoskeli vieressä. :D Noh, ei se sitä enää helmikuussa muista :D Paketista paljastuivat myös nuo ihanan hauskat (ja halvat!) nahkapalaleggarit, joilla hintaa oli vitosen verran.

Ostin itselleni myös tekemistä, kun lumimies taitaa viihtyä töissä vielä viikonloppunakin. Vaaleasta langasta tulee jotain kivaa, ehkäpä jopa vaihteen vuoksi taas panta. Mä oon ihan koukussa  nyt noihin pantoihin, ja siitä voidaan syyttää vain teitä :D

Tervetuloa Nooran keittiöön, tänään valmistamme kiireisen arjen ratkaisijan, Hawaiian padan edullisesti ja tehokkaasti. Nyt ollaan viimeaikoina keskitytty niin tuohon muotibloggailuun, että pieni ripaus lifestylebloggailua (meneekö ruokavinkit sen piikkiin?) maustaa kivasti tätä huulipunien, kirppislöytöjen ja päivän asukuvien sekamelskaa ;)

Eli ruokalantäti-Noora tuossa ylemmässä kuvassa jo esitteleekin, mitä kaikkea herkkupataan tarvitset. Eli käristä 400-500 g jauhelihaa (riippuu siitä onko iso vai pieni nälkä), ja kun liha on kypsää lisää joukkoon 7 dl vettä.

Tuollaisia pata-aineksiahan löytyy monen monelta valmistajalta, monen monella maulla ja hinnat liikkuvat parin euron paikkeilla. Veden lisäksi pataan lentää siis pussin sisältö. Sekoita.

Kun pata on kypsynyt liedellä viitisen minuuttia ja nesteet ovat jo hieman imeytyneet (hei kannattaa lisätä vähän lisäriisiä padan joukkoon, paljonko? no se riippuu siitä onko iso vai pieni nälkä ja kuinka monena päivänä haluat padasta nauttia), lisään joukkoon pakastewokkivihannekset (ihan noi basicit). Anna padan kypsyä rauhassa vielä noin 10 minuuttia. Myös ananaspalat sopivat joukkoon mainiosti!

Namnam. Valmista. Meillä tykätään tulisesta kitalakea kutittelevasta ruuasta, joten itse lurautan joukkoon vielä chilijutskaa.

Eppukin tykkää (ja pullossa on sitten ihan vaan perjantailimukkaa ;)! Täältä sylillinen perjantaifiiliksiä kaikille, me vietetään täällä Matin ja Roosan kanssa lepposta hengailuiltaa, joka sisältää ehkäpä jonkun leffan (Shrekin ikuinen onni? :D) ja ihan vaan olemista. Väsyttää, ja rupesi juuri ärsyttämään, kun Roosa ilmoitti, että Ideaparkin Mangossa on järkyttävät -70 %: alet. Niijust. Mäki tahon. Jättäkää mullekin sinne jotain kivaa.


Posted in Yleinen by Bella.