Kuinka kultaista

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Välillä sitä innostuu jostakin vaatekappaleesta niin, että se päällä tekisi mieli nukkuakin. Minulla on nyt sellainen innostus päällä Gina Tricotin kultaa kimmeltävän neuleen kanssa, jonka löysin alennusmyynneistä maanantaina. Neule laskeutuu todella kauniisti, se on pyrstön päältä pidempi kuin edestä ja sen leikkaus ei kiristä eikä purista kaula-aukosta tai hihoistakaan. Se on sellainen ”näin teet arjesta juhlaa”-neule. Säteilevä pusero korvatkoon auringon kimmellyksen vielä parin kuukauden ajan.

Löysin säteilevään neuleeseeni sopivan kynsilakan poistomyynnistä. Maybellinen Forever Strong Pro- lakka (sävy 810 Chic Gold) kuuluu tosin jo Maybellinen poistuviin sävyihin ilmeisestikin, sillä hintaa lakalla ei ollut kuin hieman yli euron. Toivottavasti se riittää niin kauan kuin neulekin on käyttökelpoinen. Näitä kaveruksia on näet pakko käyttää yhdessä. Kun kultaa ja kimallusta on kynsissä ja paidassa, muita koruja ei juuri tarvitakaan.

Eilisestä H&M:n postipaketista löytyneet nahkapalaleggarit ovat ehdottomasti uudet lempparit. Leggarivarastoni saikin siis sitä kaivattua täytettä, kun mikähän ihme siinäkin on, kun kaikki mustat leggarit vain katoavat vaatekaapin syövereihin, josta niitä kyllä sitten löytyy kymmenittäin, kun niitä ei tarvitsisi, mutta yritäpä etsiä kiireessä jotain tiettyä leggariparia.

Tänään täytyykin sitten varmaan käydä tarkastamassa Ideaparkin loppuhuipennusalet. Mut löytää iltapäivällä siis varmimmin Mangon alerekkien luota tai sitten Gina Tricotin sovituskopista :D

Lauantaita kaikille, Tampereella alkoi juuri paistamaan aurinko! Se oli taatusti tän paidan ansiota.. ;)


Posted in Yleinen by Bella.