My name is Dress, The Dress

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tupsuhuppu toimii kuin ne pikkuisten lapsosten lämpökaulurit. Voit käyttää huppua kaulurina kaulahuivin korvikkeena tai heittää hupun päähän ja piiloutua naamaan tuiskuttavalta lumipyryltä. Maailman paras keksintö. Tätä neuletuotosta en ole kuitenkaan itse näpertänyt, vaan löysin sen Citymarketista jo ennen joulua. Tälläisen voisi tosin itsekin helposti tehdä. Kas siinä vinkki teille, jotka jäitte pantojen tekoon koukkuun. Lisätään hieman panoksia ja ruvetaan seuraavaksi neulomaan huppuja.. ;)

Olen huomannut (ilokseni), että monet teistä ovat selvästikin kiinnostuneita vaatteiden tuunauksesta ja itse tekemisestä. Haluaisitteko blogiini lisää do-it-yourself-postauksia? Muodin parissa toki pysyttäisiin tavalla tai toisella, mutta ketään tuskin haittaa pikku neuleohje silloin tällöin. Ja voi morjesta mua hävettää ees myöntää, mutta oon pitkään miettinyt mitä ihmettä DIY tarkoittaa (monissa blogeissahan tämä kirjainlyhenne silloin tällöin aina esiintyy).. No eilen se sitten selvis mulle, kun katselin erästä sisustusohjelmaa.. Moon niin pässi :D

The Dresssssss, ja tähän kohtaan kuuluu se rumpujen pärinä. Päätin esitellä teille nyt jo näin maanantain iloksi tuon perjantai-illan gaalamekon. And here it comes!

Samalla testailin teidän ehdottamaanne sotkunutturan toimivuutta tuollaisen toishihaisen puvun kanssa, ja mä kyllä tykästyin tuohon kampausmalliin kovasti. Toki sitten viralliseen tilaisuuteen nuttura viimeistellään ja otsatukkaa kammataan suoraksi, mutta idea käy tuostakin hyvin esille. Korvakoruvaihtoehdot on rajattu kahteen, Urban Outfittersin pääskyspariin ja H&M:n hopeakorviksiin, ja nyt pitäisikin enää päättää laittaako kultaiset vai hopeiset asusteet. Musta mekko on siis H&M:n sekin, 24 euron löytö alennusmyynneistä.

Mitä mieltä olette? Kritiikki tervetullutta. ;)

Mikäli jonkun päätä vielä palelee, kurkatkaahan aiempi postaukseni. Yksi panta etsii vielä uutta kotia! ;)


Posted in Yleinen by Bella.