Nooramainen Normipäivä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Banneri vaihdettu, ja blogin ulkoasu muuttunut kerralla oikein kunnolla! Mä tykkään! Ja toivottavasti tekin.. ;)

Mä hurahdin tänään ihan totaalisesti Nintendon ihmeelliseen maailmaan, ja tällä kertaa en hakannut peukaloani puhki Mariota pelaamalla, vaan kuntoilin hien pintaan Wii Fit Plussan lenkkipoluilla. Vanhemmilleni muutti tänään tuo kauan kaivattu perheenjäsen, Nintendo Wii ja tasapainolauta, ja iltapäivä hurahtikin siellä peliä pelaillen. En tajunnut sen olevan noin raskasta ja tehokasta! Hulahularengasta pyörittämällä tulee siis hiki ilman rengastakin, puhumattakaan kaikista niistä jooga- ja kuntoiluliikkeistä joihin oma personal trainerisi (hurmaava mieshenkilö kuin suoraan hunkseista;) sinut opastaa. Onneksi Nintendo Wii meiltäkin jo löytyy, mutta voitte olla varmoja, että tämä tyttö laittaa oman tasapainolaudan heti kohta cdon.comista tilaukseen! Huomasin kyseistä sivustoa selaillessani, että Wiille ilmestyy piakkoin myös Zumba(!!!)-peli, ja taidankin sen ihan varmuuden vuoksi varata jo nyt, etteivät vaaan pääse loppumaan… ;)

Eilisilta sujui oikein rattoisasti koulukaverien kanssa valmistumista juhlistaessa. Nyt on sitten viimeinenkin juttu tämän koulun osalta ohi, ja nyt se tyhjä olo sitten iski. En pääse enää koskaan syksyn tulleen ostamaan kirjakaupasta uusia koulutavaroita tai valkkaamaan ihania koululaukkuja kauppojen hyllyiltä. Niisk ;(

Pari teistä hieman epäröi eilistä vyövalintaani kyseiseen gaalatilaisuuteen, mutta vyöllähän oli ihan oma tehtävänsä illan mittaan. Baariin siirtyessämme käänsin hameen helman kaksin kerroin ja kiinnitin sen vyöllä paikalleen. Gaalan iltapuvusta tulikin näpsäkkä bilettelyasu. ;)

Tänään rentoiltiinkin sitten kovin leppoisassa lauantaiasussa. Päälle pääsi Citymarketin punamusta pitkä kauluspaita ja Vilan mustat farkkuleggarit (kotona hengailin tosin Ginan vaaleissa farkkuleggareissa), kun suuntasimme vanhempieni luokse. Ruskea laukku (H&M) on nyt jatkuvasti näkynyt kuvissa yhdistettynä H&M:n töppösiin, mutta mielestäni kyseisen laukun ja kenkien yhdistelmä on täydellisen talvinen ja toimiva. Kaulassa roikkui myös H&M:ää. Musta tuubihuivi pääsi vielä käyttöön, sillä uusi harmaa tuubihuivini ei vielä ihan ole valmis ;) Ruskea takki on alunperin Onlyn, itse olen sen löytänyt parin euron hintaan kirpparilta, ja tälläisinä leudompina päivinä kyseinen takki on päässyt ylleni. Suloinen takki on nielaissut sisuksikseen ihanan lämpöisen karvavuoren.

Ihana normipäivä takana. Huomenna kutsuvatkin sitten viikonlopputyöt vaihteeksi mua. Jaiks. Mutta ensin nautin vielä rauhallisesta koti-illasta. Toivottavasti teillä on yhtä hyvä mieli ja mukava ilta meneillään kuin minulla :)


Posted in Yleinen by Bella.