Murusia ja mussutusta

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Hihiii, hyvin ehtii vielä. Makoisaa Runeberginpäivää runebergintortun muruseni! Matti toi töistä kotiutuessaan tuollaiset kevyet iltatortut meille vielä naposteltaviksi. En oo kyseisen tortun fani, mutta kyllä sitä nyt kerran vuodessa voi herkutella. Miten syötte runebergintorttunne? Itse nakerran sen tuollain maissimaisesti, Matti vetää hillon ensin (aivan käsittämättömän outo tapa). Pienempänä muistan jättäneeni aina tuon hillon viimeiseksi. Marja Tyrnin jälkeen tämäkin tekstipätkä taitaa olla K18-kamaa.. :D

Ipa voitti! Ihan mahtavaa. Kerrankin, kun mä oon paikalla! :D Ilveskissanainen hipsi Hakametsään farkuissa ja Ginan korallinpunaisessa pitkässä neuleessa. Kirppistakki meinasi joutua jo kierrätykseen alkutalvesta, mutta hyvä, että päätin sen kuitenkin pitää, se on ihan täydellinen näille keleille. Pelistä ei nyt valitettavasti ole kuvia, kun en viitsinyt alkaa järkkärillä siellä kuvia napsimaan (pelotti niin *#%&?:sti muutenkin, kun takana istui kaksi todellista Ilves-fanaatikkoa, joiden joka toinen sana alkoi V:llä ja joka toinen jollakin muulla voimasanakirjaimella).

Tänään valmistui muuten tuo pitkään työn alla ollut harmaa tuubihuivi, josta laitan parempia kuvia ja ohjetta huomenna.

Vielä saa luvan kanssa tortutella (no hyi nyt teitä, unohtakaa jo se Marja Tyrni). Kipaisen jääkaapille syömään loput tortusta ;)


Posted in Yleinen by Bella.