Anna mulle ne vastaukset

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kommenttiboksiini oli tupsahtanut kommentti nannelta, joka sisälsi ihastuttavanlaisen kunnian.

”The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.”

Milloin aloitit blogisi?

Curiouser&Curiouser-blogi starttasi vuoden 2010 kesällä, joten blogi kulkee vasta alkutaipalettaan.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Muodista, vaatteista, kosmetiikasta, kirpparilöydöistä, asusteista, käsitöiden näpertelystä, pannoista ;), ystävistä, elämästä avopuolison kanssa, pikku-koira Epusta, muotivirtauksista, tanssimisesta, siitä harmaastakin arjesta, maailmanmatkailusta, elämän huippuhetkistä, treenaamisesta ja ihan kaikesta siitä, mitä 23-vuotiaan nuoren neitokaisen elämään kuuluu.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Olen aina ollut sitä mieltä, että mikään blogi ei täysin ole toisensakaltainen. Kirjoittajan persoona ja mielipiteethän pääsääntöisesti määrittelevät sen, millaista tekstiä ja minkälaisia kuvia blogista löytyy. Ja minä, kuten muutkin, ovat yksilöitä, joten vaikka blogi muodin ja lifestylen parissa pyöriikin, mukaan mahtuu paljon sellaista, mitä ei muiden blogeista taatustikaan löydä.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Blogin kirjoittaminen on ajatuksena aina kiehtonut minua. Olen seurannut blogeja jo parin vuoden ajan, ja joihinkin teidänkin blogeistanne olen aivan koukussa. Parasta tässä touhussa ovat kuitenkin lukijat. Kommenttien lukeminen ja kirjoittelu on ihanaa, ja tuntuu, että olisin jo muutaman uuden ”virtuaalituttavuudenkin” täältä löytänyt  ;)

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Rakastan kaikkea mihin sanat grafiikka ja ulkoasu liittyvät. Siksi bannerini ja blogin ulkoasu muuttuvat tiuhaan tahtiin. Se pitää ainakin omaa motivaatiotani yllä blogin kirjoitteluun ja mielestäni se tuo lisää vivahteikkuutta myös blogin grafiikkaan. Samalla graafisen suunnittelun taidotkin kehittyvät ;)

And the Gorgeous Blogger Award Goes to…. ;)

Miinam

Annastiina

mine

Laapa

Nanna

(vähänks oli vaikeeta valita vaan 5, 50 olis ollu paljon helpompi .. ;))

Päivänasu:

”Hei onks sulla jotain ylimäärästä housuissa?”-housut/ VILA

Kukkavyö/ Gina Tricot

Töppöset/ H&M

Villatakki/ H&M

Pipo/ H&M

Tuubihuivi/ H&M


Posted in Yleinen by Bella.