She’s in the Army now

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Jep. Olin. Ja yksi päivä riitti mulle. Oli meinaan aika hyytävän kylmä päivä tutista Keuruulla sotilasvalaa katsomassa. :D Koska itse en ole koskaan päässyt (?) elämään inttilesken arkea, lähettiin koko perheen voimin morjestamaan Roosan poikaystävää armeijan harmaisiin. Ja oli meinaan kylmä! :)

Lupasin maistaa hernekeittoa, ja jipjei, niinpäs maistoinkin. Keitto kuin keitto olisi taatusti maistunut tuossa pakkassäässä, mutta näkkärin kera armeijan hernekeitto oli jopa ihan mahtavan hyvän makuista (ymmärrän tosin jos siihen hieman kyllästyy vuoden intissä olon jälkeen..). Jännittävin kokemus oli retkessä ehkä kuitenkin miesten wc:ssä käyminen. Toivottavasti jäi viimeseks kerraks se visiitti (tytöt hei, niissä vessakoppien ovissa ei ole edes lukkoa…:D). Ja hieman jotain viherkasveja ja värikkäitä verhoja olisi poikien tupakin kaivannut. Hmm, mitä tästä päättelemme. Musta ei taitas olla tohon touhuun.

Tilaisuus oli kaikin puolin oikein juhlava, ja kokemuksena hieno. Sotkun munkkipossu ja kahvikupillinen tuli testattua, ja poikkesinpa siinä samalla myös ”matkamuistomyymälään”. Mattia odottaa tuliaisina tuotu iltalomakansio, joka toimii samalla myös ystävänpäivälahjana :D ”Kulta hei, tähän voit merkkailla milloin kaipaat lomaa musta ni katotaan sitten onnistuuko? :P”

Meen nyt sulattelemaan syväjäässä olevia varpaitani ;)


Posted in Yleinen by Bella.