Liukumäki

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
 

Mitäs se Noora noin murheellisena alaspäin katselee?

No tätä näkymää. Siinä on kuulkaas jämät vaan jäljellä mun lapsuuden leikkipaikasta vanhempieni takapihalla. Damn you uudet kerrostalot damn you. Surullinen yksinäinen liukumäki enää jäljellä. :(

Älkäähän huoliko, pääsen tästä yli. Ehkäpä nämä uudet vaatekaapin asukkaat hieman piristävät minua. ;) Matin sisko ja äiti olivat Tampereella kyläilemässä ja onnekas-Masa pääsi oikein iiison akkalauman kanssa kiertämään Ideaparkkia. Me vietiin se sitten lohdutuksena herkuttelemaan Golden Rosen seisovaan pöytään. Eli yhtäkään Mattia ei vahingoitettu retken aikana :D Päinvastoin, sille iski siellä joku ihanuuskohtaus ja Masa osti minulle ihanan beigen neulepaidan H&M:ltä. En ole missään H&M:n liikkeessä saati nettikaupassa koskaan törmännyt tähän paitaan, ja voi tuota onnen päivää, kun siihen ihastuttuani sain sen omaan vaatekaappiini. Tuo rusetti on huippu :)

 

Housuja housuja housuja! Tregginssialejen ohi en vaan vieläkään osaa kävellä, vaan parit leggarit Ginan rekeistä tarttuivat tänäänkin mukaani. Molemmat hintaan 4,90€. Hieman lisää persoonallisuutta housuvalikoimiini tarjoavat ainakin nuo nahkapalatregginssit, joita täytyy heti pikimmiten testailla.

4,90 € maksoi myös tuo suloinen mustakultainen toppi liehuvalla helmalla. Hennesin kangaskassi oli niin sydämellinen, mutta se jääköön nyt toistaiseksi vielä odottamaan hieman kesäisempiä kelejä ja fiiliksiä.
 

Ihanaa lauantai-iltaa kaikki Munamies-fanit ;) Putousta ja yhdessä oloa, siitä on meidän lauantai-ilta tehty. Ja saatan piruuttani karata tuonne rakennustyömaalle laskemaan vielä viimeiset laskut tuolla surullisella liukumäellä ;) No en mee, rauhassa kaikki Timo Harjakaiset siellä nyt vaan. ;)

P.S. Roosa tän päivän asukuva (paita muuten kirppislöytö/H&M) on omistettu sulle. Armas lukijani Roosa, kun jo ehti muistuttelemaan, että asukuvia pitäs kuulemma näkyä enemmän. ;) <3


Posted in Yleinen by Bella.