Blogihelmiä Part 4

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Sunnuntaaaaai. Huomenta. Olen pirteä kuin peipponen pakkasessa, ja testailin jo aamulla eilen Roosalta lahjaksi saatua Isadoran Vintage Mint kynsilakkaakin. Niin outo ja erikoinen väri, että olin hieman epäileväinen sen suhteen, mutta lopputulos on varsin ihana. Isadoran lakat ovat kyllä ehdottomasti muutenkin lemppareitani; paksu suti on kätevä ja lakka kuivuu supernopeasti.

Tein aamuvarhain myös koonnin lopuista helmikuun blogilinkityksestä. Sunnuntailukemista teille, olkaas hyvät ;) Ja kiitos vielä kaikille, jotka linkittelitte bloginne. :)

http://ttuuliii.blogspot.com/

”Olen media-assistentiksi toista vuotta opiskeleva 17-vuotias tyttö Forssasta. Harrastuksiin kuuluvat laulaminen, valokuvaus, kuntosali ja jumppa. Kirjoitan mieltäpainavista aiheista ja muutenkin omasta elämästäni.”


 

http://pinkquartzes.blogspot.com/

”15. tyttö selittää vähän kaikesta =D”

 http://miinamm.blogspot.com

”Tää 20-vuotias tyttö kirjoittelee kaikesta omaan elämään liittyvästä, kuten vaatteista, kauneudesta, kissoista ja muusta kivasta.”

http://varpunenvaatekaapissa.blogspot.com/
http://villivarpunen.blogspot.com/

”Allekirjoittaneelta löytyy blogeja kaksin kappalein. Varpunen vaatekaapissa esittelee esteetikon ihastelemia arkipäivän asioita (vaate- ja asustelöytöjä, sisustusjuttuja sekä musiikki- ja leffavinkkejä) ja omia kättentöitä, lähinnä vaatetuunauksia.

Villi Varpunen on blogipuotini, josta löytyy käsintehtyjä koruja, asusteita, tauluja ja muuta mukavaa moneen makuun ja edulliseen hintaan.

Tervetuloa tutustumaan! :)”

 

 http://tilsaaa.blogspot.com/
”17-vuotias, tampereen lähistöllä asuva tyttö kirjoittaa blogissaa vaikka mitä. Lähinnä päivän tapahtumia, eläimiä, kirpparitouhua, fiilistelyä yms. Blogiin on tulossa suuria muutoksia näin tässä talvikeväänä, kevät talvenA, kumpi se nyt onkaan:)”

http://annashtina.blogspot.com

”Hei vaan, täällä kirjoittelee Anna, 21-vuotias vaasalaistunut paljasjalkainen lapintyttö. (: Elämääni kuuluu tällä hetkellä vahvasti mm. opiskelu, parisuhde, tanssi, teatteri, pukeutumis- ja meikkijutut sekä vasta syttynyt käsityöinnostus. Blogissa seikkailee myös pieni suuri chihuahua Nenna kavereineen. (: Tervetuloa tutustumaan!”

http://veronikawritteninthestars.blogspot.com/

http://hyvinkulutettupaiva.blogspot.com/

 ”on ihastumisia mitä erilaisimpiin asioihin, shoppailua, inspiraatiokuvia ja hassuja lapsellisiakin höpöjuttuja aina päivästä riippuen. :)
Olen Satu, kulttuurituotannon opiskelija ja vaateliikkeessä töissä.
(Story -nimi tuli silloin kun aloin kirjoittaa ulkomaisten lukijoiden vuoksi myös englanniksi..
Story of a Day Well Spent :)”

http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

”Moikka! Tässä kirjottelee 21-vuotias Anna niminen henkilö jonka kiinnostus muotia ja kauneutta kohtaan on valtava. No kuinka sit erottua joukosta ku kertoo et jee muaki kiinnostaa muoti ja kauneus tosi paljon ja oon varmaan ainoa :D Ei mut oon aina jollain tapaa ollu kiinnostunu muodista ja luovuudesta, rakastan muotoilla jotain omaa esim kaulahuivista, tai tehä vyöstä kaulakoru. Ainoo ongelma on raha ku muoti kiinnostaa, siks yritän inspiroida ihmisiä mun blogilla et hyviä asukokonaisuuksia voi löytää hyvään hintaan, pitää vaan osata etsiä :)”

 

http://fashionfordinner.blogspot.com/”17 vuotias stylistiksi opiskeleva tyttö kirjottelee blogiinsa muodista, tyylistään, ja muista itseään kiinnostavista asioista :)”

http://apinanpaivakirja.blogspot.com/

”Heippa! Nyt vähän jännittää, mutta antaa mennä nyt sit :) Apinan päiväkirjassa pohditaan suuria ja ei niin suuria asioita, hömpätään ja välillä neulotaan ja innostutaan sympaattisista asioista.”

(iduska, en saanut jostain syystä banneriasi kopioitua…)

Arvatkaa, mikä on ihan sikakivaa, kun on saanu kuvat ja linkit oikein paikalleen tunnin koodailun jälkeen? Se, että julkaisee tekstin ja huomaa, että kaikki linkit ja kuvat ovat bloggerin toimesta siirtyneet eri paikkaan ja saat aloittaa homman alusta. :D Toivottavasti kaikki on nyt oikealla paikalla :D



Posted in Yleinen by Bella.