Ruskea rokan syö ;)

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Aamupäivällä otetut asukuvat kertoivat synkkää totuutta. I had a bad hair day. Eilispäivän kikkurat osoittivat, että toimenpiteisiin oli ryhdyttävä, kun tukka ei enää ole oikeastaan minkään värinen. Aamupäivän sitten pohdiskelin, mihin suuntaan etenen. Olen hieman kaivannut aikoja blondina, mutta toisaalta pehmeän ruskeankin sävyt houkuttelivat…

Ginan kukkapaita on jokaisen tyttömäisen hempeän romanttisen neitokaisen unelmapaita leveillä hihoillaan. Ostin paidan eilen Ideaparkista, mutta halusin säästää sen esittelemisen tähän päivään. Kaunis paita oli alessa, ja musta vähän tuntuu siltä, että tästä tulee mun pitkäaikainen lempparipusero. :)

Brown it is. Kun kerta ruskistumisprojektiin on lähdetty, täytyyhän se nyt sitten käydä kurkkaamassa, miltä lopputulos näyttää oikein kunnon kestovärillä värjättynä ;) Garnierin värejä olen käyttänyt jo useamman vuoden ajan, ja varsinkin blondauksessa ne omalla kohdallani toimivat hyvin. Nyt sopivaa rusehtavaa kestoväriä etsiessäni, päätinkin turvautua tähän vanhaan tuttuun, joka ei (vielä) koskaan ole jättänyt pulaan ja joka mielestäni on hinnaltaankin juuri sopiva.

Pojat eivät oikein arvostaneet mun pelleilyä, vaikkakin odottivat lopputulosta jännittyneinä (rakastan tuota Matin uutta paitaa, jonka se löysi eilen H&M:n alesta, ihanan raikkaan värinen! :)..

Luottovärjääjäni mami hoiti hommansa taas mahtavasti ja lopputulos miellyttää ainakin omaa silmää! Väri tarttui tasaisesti (vaikkakin toinen purtilo ei olisi ollut pahitteeksi aineen riittävyyden kannalta) ja sävy on kauniin pehmeän ruskea. Tummempi kuin aiemmin, mutta nyt uusimmat pidennyksenikin uppoavat omaan tukkaan aiempaa paremmin. Huomenna lisää kuvia luvassa! ;)

Kannatti ehdottomasti siis luottaa vaistoihin ja kokeilla tätä tummana oloa. Olo on ainakin toistaiseksi (eli noin tunnin) ollut oikeinkin kotoisa ;)


Posted in Yleinen by Bella.