Kysyttävää?

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Askartelin ja näpertelin ehkäpä juuri sinulle tänään jotakin. Siinä on kirkuvan pinkki punainen rusettikoriste, kultaisia helmiä ja mustaa helmilankaa. Se on tehty Novitan Sirkus-langasta ja se kätkee sisäänsä aarteita mustan vetoketjun avulla.

Voit laittaa sen sisuksiin vaikkapa kännykkäsi tai ne elintärkeät kosmetiikkatuotteet, joita ilman päivä ei ole hyvä päivä ja, joita välillä kaivelet laukkusi uumenista tuskan hiki otsalla. Pian sinun ei ehkä tarvitse nähdä tuota vaivaa.

On aika tullut kysyä ja vastata, kehottaa tai ehdottaa. Te saatte nyt olla äänessä. Se, joka kysyy minulta kekseliäimmän kysymyksen tai ehdottaa jotakin megalomaanisen innostavaa postausta, saa tuon prinsessapussukan itselleen. Se on prototyyppi, toistaiseksi ainoa laatuaan, ja pian se on ehkäpä sinun.

Onko kysyttävää? Taatusti on. Jätä kommenttiboksiin kysymys tai postaustoive keskiviikko-iltaan klo 23.59 mennessä. Kekseliäin kysymys tai ihastuttavin postaustoive palkitaan tällä maanantai-illan tuotoksella, pikku prinsessapussukalla. Mikäli palkitulla on blogi, tullaan hänen bloginsa esittelemään Curiouser & Curiouser-blogissa samalla, kun voittaja julkistetaan. Aivosolut raksuttamaan, jokaisessa meissä asuu pieni prinsessa, joka kaipaa pinkkejä rusetteja elämäänsä ;)

Ja jos prinsessapussi ei puhuttele, lainaa toki vapaasti omaa pussukkaohjettani ja näperrä itsellesi juuri sellainen kuin haluat ;)


Posted in Yleinen by Bella.