Meininki erittäin let’s go

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Meininki on todellakin erittäin let’s go ja kaikki on saletisti kohteella. Keskiviikkopäivää piristää kummasti, kun kutsuu kaksi kappaletta serkkuja ja yhden pikkusiskon kuvailemaan uusista kevätpannoista promokuvia (:D) ja tuhoamaan yhdessä kolmea perhepizzaa.

Ensinnäkin, missä kohtaa annettiin lupa monta vuotta nuoremman serkun kasvaa 180 senttiseksi kaunottareksi, kun itse jämähdin tähän 170 senttiin. Moon sentään paljon vanhempi! :D Empusta tuli mun virallinen pantamallini tänään, ja kevätpannat sopivatkin Empun päähän kuin nakutettu. Jokos siellä on kaikilla kevätpannat kudottuna näitä ihanan aurinkoisia (ja jopa lämpimiä) päiviä varten? :)

Roosa napsi Making of- kuvia samalla, kun itse kiipeilin sohvalla, ja voi kiitos tämän aurinkoisen päivän, me saatiin Emppuliinista todella kivoja kuvia. Esittelen kuvia teille huomenna ja kiinnostuneilla on sitten jälleen mahdollisuus pantoja toki kotiinkin asti tilata.

Kiitos Emilialle, Patrikille ja Roosalle (ja pitsakuski Matille ja kuvausassistentti Epulle) hauskasta illasta. Nyt alkaa armoton pantakuvien muokkaus ja tuunaus. ;) Alla jo hieman esimakua meidän ihanasta illasta . :) Perhe on paras, tänään se tuli taas todistettua.


Posted in Yleinen by Bella.