Suomuista

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Flunssa piti minut vielä petipotilaana eilisen, mutta kun tekstari piippaili puhelimeeni merkiten siitä, että postissa odottaisi paketti minua varten, laitoin isäni saman tien kera valtakirjan postiin.

Mutta mistä tietää, että taisin eilen olla ihan oikeasti kipeä? Makasin Conversen pahvilaatikko peiton päällä puoli tuntia, ennen kuin jaksoin kurkata mitä se sisältää.  :D

Maailman makeimmat kengäthän sieltä paketista sitten kuoriutuivat, hyvin paketoituina olivatkin. Kenkien mukana sain samaa kuosia olevan Marimekon säilytyspussukan.

Kenkien sisuksista paljastui myös kolmet eriväriset nauhat, joista valkoiset nyt ainakin alkuunsa saavat tosin jäädä paikalleen. Pinkit ja mustatkin nauhat tosin päätyvät varmasti myöhemmin käyttöön.

Hankin omat Conveseni Drop in Market– nettikaupan kautta, ja olen äärimmäisen tyytyväinen toimitukseen. Kengät olivat perillä laskun kera alta aikayksikön, ja asiakasta infottiin hyvin kenkien toimituksesta myös sähköpostiin.

Pahoittelen eilistä postaustaukoa; elämä vaan muistutti torstai-iltana surullisuudestaan ja jätti takin niin tyhjäksi, että eilen ja vieläkin ovat sanat kadoksissa. Joka tapauksessa te, jotka eilen kävitte kurkkailemassa täältä pantavoittajia, tulkaahan illalla uudestaan. Tankkaan itseeni sen verran Finrexiniä, että jaksan varmasti tänään arpoa voittajat. :)


Posted in Yleinen by Bella.