Kesä pullossa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

En voi antaa kyseisestä tuoksusta nyt kovin tarkkaa ja seikkaperäistä analyysiä, sillä haistelusoluni eivät ole nyt ihan täysissä sielun ja ruumiin voimissaan. Yksi asia on kuitenkin varma, tuohon kauniiseen oranssiin lasipulloon on purkitettu kesä.

Escadan kesätuoksuja löytyy varmasti yhden jos toisen teidänkin aarteistanne. Pari Escadaa on minullakin jo entuudestaan hyllyssä, mutta tämän loskan ja flunssailun keskellä kaipasin kuitenkin jotakin uutta. Lahjaksi saamani hajuvedet eivät ole oikein soveltuneet käsilaukkuun laitettavaksi, joten siro kaunis lasipullo hyvällä tuoksulla täytettynä tuli nyt tarpeeseen. Yksi painallus, ja yhtäkkiä ilmassa leijailevat perhoset ja auringon säteet.

Voin rehellisesti myöntää, että tämä Escada tuli ostettua kuin sika säkissä. En ollut kyseistä tuoksua tuoksutellut vielä tavaratalojen hajuhyllyillä, mutta luotin vaistooni ja siihen, että Escada ei petä koskaan.

Escadan Taj Sunsetia kuvaillaan uudeksi ja eläväiseksi kesätuoksuksi– ja juuri sellainen se mielestäni onkin. Sopii niin päivä- kuin iltamenoihinkin, aktiiviseen elämänrytmiin ja energiselle persoonalle. Tuoksu ei ole yliampuva,  vaan pikemminkin herkkä, mutta persoonallinen. Tuoksu sisältää trooppista magonotia ja samettisen pehmeää kookoskermaa. Näiden kahden tuoksun yhdistelmä luo puolestaan kontrastin, joka ”ruumiillistaa täydellisesti seikkailun ja eksoottisuuden kuin Goan kesä.” Kukapa ei jo näin alkukeväästä haluaisi tehdä mielikuvamatkaa paratiisiin. Samaa tuotetta on saatavilla myös kosteuttavana vartalovoiteena.

Escada Taj Sunset 30 ml, 47,95 € Nelly.com


Posted in Yleinen by Bella.