Flunssalääkkeeksi 366 sivua hömppää

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Naistenpäivän lahjani oli tänä vuonna pokkari täynnä Sophie Kinsellan nokkelia juonenkäänteitä ja huumoria. Sophie Kinsellan nimihän yhdistetään nykypäivänä luonnollisestikin erään neitokaisen shoppailunintoon ja satumaiseen elämään, mutta kuten kirjailija tämän pokkarin alussa kertookin: ” I have written many novels over the last ten years and am probably best known for my comedies under the name Sophie Kinsella. However, long before I dreamed up the Shopaholic series I wrote seven books under the name Madeleine Wickham”. Kun olin itse saanut kahlattua läpi kaikki Shopaholic-sarjan kirjat, ryhdyinkin tekemään tutkimusretkeä kirjailijan vanhempaan materiaaliin.

The Wedding Girl on julkaistu vuonna 1999, tosin se uudelleenpainettiin vuonna 2010 Black Swan kustantamon toimesta. Sophie Kinsellan teoksia olen itse tilannut englanninkielisinä cdon.comin kautta. Toimitus on luotettavaa ja nopeaa, ja mikään ei voita sitä tunnetta, kun pitkän työpäivän jälkeen tulee kotiin ja löytää eteisen lattialta ruskean kirjekuoren, joka sisältää hömppää. Pokkareina kirjat eivät hinnoillaan päätä huimaa (n. 6-10 €), ja mielestäni kyseisen nettikaupan kautta varsinkin englanninkielisten kirjojen saatavuuskin on hyvä; ehkäpä jopa parempi kuin kirjakauppojen kautta.

En ole vielä lukenut kirjaa, ja luotankin siihen, että tästä sairaslomapäivästä se kuitenkin tekee hieman mukavamman. Mikäli minusta ei enää tänään kuulu, voitte olettaa minun törmänneen sellaiseen kirjaan, jota ei vain voi laskea käsistään.

Nuhanenä kuittaa ja niistää, Milly ja kimurantit hääkuviot, here I come.

P.s. Löytyykö ruudun siltä puolelta hömppäkirjojen suurkuluttajia? Mitä suosittelisit seuraavaksi hankintalistalleni?


Posted in Yleinen by Bella.