Mintunvihreä tiikeri

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

En olekaan vielä esitellyt teille yhtä lähiaikojen parhaimmista alelöydöistäni. Se koostuu 50 prosenttisesti villasta, 36 prosenttisesti akryylistä, 12 prosenttisesti mohairista ja 2 prosenttia siitä on alpakkaa. Se on kovin pehmoinen ja lämmin ja se on ainoa syy siihen, miksi toivoisin, että viileät kelit voisivat vielä tovin jatkua, jotta pääsisin ulkoiluttamaan ruotsalaista tiikeriäni ;)

Tämäkin pitkä neulepusero taitaa uppoutua siihen haalean vaaleaan värikategoriaan, josta jo eilenkin oli puhetta. Se on hailakan vihreä, ehkäpä hieman mintunvihreä, ja sen keskikohtaan kiinnitetty vyö on tummanruskea. Tumma vyö luo voimakkaan kontrastin muuten niin vaaleaan puseroon, ja paitaa kokeillessani testailin, kuinka kauniin linjakkuuden tuo vyö puseroon tuokaan.

Tiger of Sweden- Brooklyn Pullover neulepusero onkin ensimmäinen tuon merkin edustaja vaatekaapissani. Rento neule sopii kuitenkin mielestäni täydellisesti tyyliini; sen voi yhdistää sekä farkkuihin että paksuihin leggareihin ja pusero soveltuu mielestäni hyvin sekä arkisempiin työpäiviin, että ehkäpä hieman virallisempiinkin tilaisuuksiin.

Ja mikä parasta; aikaa kuluttaakseni pyörin Nelly.comin nettisivuilla, ja löysin sieltä samaisen neuleen hurjaan 125 euron hintaan. Omassa neuleessani oli onneksi aleprosentit kohdillaan ;)


Posted in Yleinen by Bella.